Автор Тема: Велосипед  (Прочитано 1146195 пати)

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 445
Одг: Велосипед
« Одговори #975 на: 02 Јули 2013, 02:14:20 am »
ми продаваат CTM Quadra 2.0 2013 модел, нова, ич не возена..
http://www.ctm.sk/model/mtb/quadra-2-0/?id_model=134

Еве неколку слики
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Му бара 250 евра ? 1 сопственик брат му му го донесол од чешка Вика 450 евра бил купен и имал документ со се гаранција... Вреди или не ???

Гаранција не оти е битна во моментов.И онака неважи ако е чешки.Али убави велосипеди се.Гледам доста се возат низ Тетово,како бугарските Рам едно време.

Абе го продава ама незнае дали го продава... еднаш ми вика нема заинтересирани многу, дојди земи го уште утре, после ми вика колегата сакаше да го купи, незнам ова-она... Се гледаше дека е фер човек, во години е (5/60 години).. Ми спушти на 13.000 денари... па ќе видиме утре што ќе ми речи...
Па за 13000 денари не верувам дека нема заинтересирани толку.Чудно ми е како не се продало,особено што овие послабиве модели навистина се барани.Ценава е екстра,и ако е баш така како на сликите мој совет е да не му ја мислиш многу.Ако не си во план за зимање дај ми контакт од човекот.Ќе појдам јас да го видам.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
« Одговори #976 на: 02 Јули 2013, 02:18:13 am »
Нема заинтересирани пошто го има на оглас на една никаква страница, кај што се уклучуваат најмногу 5мина во денот.нн

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
« Одговори #978 на: 02 Јули 2013, 13:26:57 pm »
препорака за велосипед до 20000 денари.За женска особа.Дали може да се најде нешто со дискови?По можност некоја мерида или слично

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #979 на: 02 Јули 2013, 14:31:02 pm »
Подобро дај уште 30.000 и земи асален точак.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #980 на: 02 Јули 2013, 14:41:49 pm »
препорака за велосипед до 20000 денари.За женска особа.Дали може да се најде нешто со дискови?По можност некоја мерида или сличнo

За тие пари барај Drag во Цикло-Ас или Polar во Bike Market, Merida потешко.

Од возењето во неделата: http://sportypal.com/Workouts/Details/3258625?key=4168e1866433c5bb95a8e07bbfa54745ea4eb8e4

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
« Одговори #981 на: 02 Јули 2013, 15:17:40 pm »

Еве неколку слики

Му бара 250 евра ? 1 сопственик брат му му го донесол од чешка Вика 450 евра бил купен и имал документ со се гаранција... Вреди или не ???

Луѓе само едно ќе кажам,избегавајте контакт и игнорирајте го членот Бузуки.Откако вчера објави божем како му го нуделе овој велосипед,и се мислел дали да го земе.Му бев пишал да ми даде контакт од човекот уште вчера,но иако беше онлајн не одговори воопшто.Денес за живо чудо одговори,но откако повторно му побарав број велеше дека ќе одел да го гледа утра ама не бил заинтересиран,за на крај да испадне дека ќе го гледал утре,иако порака претходно во порака пишал дека продавачот демек ќе одел во Италија.

Незнам кој му е филмот,но и ветив на жена ми и сега морам да давам 150 евра најмалку повеќе.Значи толку време му помагаме,со неговите здодевни прашања,па сега најде дури и мангупи да не прави,па лажни огласи да става.

Во иднина оној што е со здрав разум,нека избегава контакт со овој член,а доколку се прашувам јас слободно може и да се банира.Така е најдобро и за него.Веќе сите го знаеме која превара е.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #982 на: 02 Јули 2013, 15:20:16 pm »
Крастајци си нашол да садиш со деца...

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #983 на: 02 Јули 2013, 15:24:26 pm »
Вистината сакаш да ја знаеш ???
Ти ми пиша дај ми контакт од човекот, за да го видиш велосипедов (веќе на 10 мина им давав контакти за да ги видат ама ми ги земаа) и јас не сакам да дадам...
10 пати ти пишав дека вечер ќе одлучам дали ќе го земам или не, и ако не, ќе ти дадам контакт од човекот...
Човекот утре ќе оди Италија, ама ќе му остави клуч од гаражата на комшијата...
Со човекот контактираме преку Скајп, можам да ви испратам и слики од разговорот...
На жена ти и рече дека ќе и купиш ЦТМ ??? Ете ги огласи имат 100000...
И да знаеш дека не сум толку лесен, дај ми контакт, да го видам велосипедов, па ќе ти кажам дали чини или не...

Еве ти слика...

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
« Одговори #984 на: 02 Јули 2013, 15:32:37 pm »
Подобро дај уште 30.000 и земи асален точак.
Нема да има потреба од толку,а и не сум во можност.Велосипедот ќе биде за жена ми,и веројатно ќе го користи за да оди по мене да види дали ја изневерувам. :)

препорака за велосипед до 20000 денари.За женска особа.Дали може да се најде нешто со дискови?По можност некоја мерида или сличнo

За тие пари барај Drag во Цикло-Ас или Polar во Bike Market, Merida потешко.

Се јавив одсабајле,немаат ништо под 23к со дискови,па најверојатно ќе земеме од таму.

Од возењето во неделата: http://sportypal.com/Workouts/Details/3258625?key=4168e1866433c5bb95a8e07bbfa54745ea4eb8e4

Крастајци си нашол да садиш со деца...

Абе нема врска што и да е.Не ми е јасно само зашто не лаже.Изгледа не видел овци тука дека му одговараме на секое негово бебешко прашање и затоа не прави будали.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #985 на: 02 Јули 2013, 15:37:13 pm »
А зошто тебе да не те банира ??? Ти гледаш да ме зезниш...
Наместо да си речиш убаво: Ако не го земаш точаков, дај ми контакт, јас ќе го земам... Ти викаш, дај ми контакт, ќе те зафркнам дека ќе одам да го видам за тебе..

Мислам дека имаше сличен случај пред некое време, со седишта од битола беа...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #986 на: 02 Јули 2013, 17:25:52 pm »
Dimitar, а зошто бараш со дискови кога точаците со хидраулични се скапи, а V-brake кочат подобро од обичните.

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #987 на: 02 Јули 2013, 17:53:30 pm »

Еве неколку слики

Дури сега ја видов темава.Го знам велосипедот.Во комшии ми се наоѓа!навистина е нов.Еве и број од комшијата 077 577-844 па јавете си се.А да и купецот што ќе го земе дужи едно пивце ако е од форумов.
« Последно менување: 13 Јануари 2014, 05:17:33 am malinamamun »

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
« Одговори #988 на: 02 Јули 2013, 19:57:05 pm »

Еве неколку слики

Дури сега ја видов темава.Го знам велосипедот.Во комшии ми се наоѓа!навистина е нов.Еве и број од комшијата 077 899-816 па јавете си се.А да и купецот што ќе го земе дужи едно пивце ако е од форумов.

Fala ti brat da si mi ziv i zdrav.Gajba imas pivo ako zavrsam rabota.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #989 на: 02 Јули 2013, 20:05:14 pm »
Dimitar мислам дека ќе испадниш ептен не фер ако ми го земиш пред нос... Имај малце човечност !