Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: krell на 10 Декември 2013, 22:30:34 pmЦитат: cuoresportivo166 на 10 Декември 2013, 16:25:53 pmПолар се колку што знам Финска фирма,можеби под лиценца да ги прават во Србија. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Апсолутно нема никаква поврзаност од POLAR BIKES и финскиот Polar што прави Пулсметри.Polar Bikes e српска фирма , што нарачува рамови некаде во Кина или Тајван, ги шминка, склопува и ги продава како цели точаци.Како што можам да видам, се прилично ниска класаДаркоМислев на овој Полар се мисли,и чудно ми беше како може исто име да имаат,ама овие имале и Bikes во името.
Цитат: cuoresportivo166 на 10 Декември 2013, 16:25:53 pmПолар се колку што знам Финска фирма,можеби под лиценца да ги прават во Србија. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Апсолутно нема никаква поврзаност од POLAR BIKES и финскиот Polar што прави Пулсметри.Polar Bikes e српска фирма , што нарачува рамови некаде во Кина или Тајван, ги шминка, склопува и ги продава како цели точаци.Како што можам да видам, се прилично ниска класаДарко
Полар се колку што знам Финска фирма,можеби под лиценца да ги прават во Србија. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Dimitar на 10 Декември 2013, 16:39:52 pmСолидно точаче,но далеку од добро е полар!Не претерувајте до толку.И вие како братучедот Fuego LЕD e подобар од Самсунг Лед ТВ.И тоа само зашто он тој го има За поларов.Мене толку ми треба.Еднаш да го спуштам на водно и тркалото има осмица да биде. А верувам дека и на повеќе луѓе што возат авантуристичкиДа ти покажам слики кај имам возено.. Ќе речиш полар се закон.. Јас не гледам никаква разлика во полар, мерида или незнам кој..А и јбг.. Немаат сите пари да возат јаки марки... Мене поларов ми е повеќе од доволен... А и битното ми е што мене ми прави ќеф, па другиве што сакаат нека зборат..Слушав Полар биле словенски...
Солидно точаче,но далеку од добро е полар!Не претерувајте до толку.И вие како братучедот Fuego LЕD e подобар од Самсунг Лед ТВ.И тоа само зашто он тој го има За поларов.Мене толку ми треба.Еднаш да го спуштам на водно и тркалото има осмица да биде. А верувам дека и на повеќе луѓе што возат авантуристички
Лол.. Деловите се истите како на мерида или незнам кој.. Истите менувачи, истите шифтери, истиот пренос, истите осовини.. Разликата е само во рамката... На собим клаваат сосема други делови..(некои си турски шимано, или незнам какви)..