Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цакум пакум е возилцево, баш ко шо и треба на жена ми за да не напиња. Информативно, колку му бараш почетно со оглед на ценкање?
Цитат: gOJDO на 14 Март 2011, 11:05:52 amЦакум пакум е возилцево, баш ко шо и треба на жена ми за да не напиња. Информативно, колку му бараш почетно со оглед на ценкање?Ќе ти пратам преку ПП цена .... Инаку е чувано и правено за своја душа ... Земав друго ауто бидејќи ова ми е мало јас сум 1 и 90 висок затоа и го продавам ..
Ајде режија, направете договор со Иво за 10% попуст....
Мене ми личи повеќе на Карпош 3-4.Од кај знаеш можи има различни цени за сите нас овде, затоа ни пишува на сите одделно
Цитат: Falanga на 15 Март 2011, 20:17:26 pmАјде режија, направете договор со Иво за 10% попуст....Наместете му нешто да опали и ќе ви даде 25%
Ne mi e jasno sto bi pustal covekot cena na pp ako go prodava.Neka stavi javno cena pa sekoj sto mozebi e zainteresiran ke znae.Glupavo e na sekogo da mu praka poedinecno kako da e drzavna tajna.Sem ako nesto ne e vo soglasnost so pravilata na forumot.Patem slikickite (pozadinata) se od Taftalidze