Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
па другар викаш ко мене да не ми е 2.4 вози, нешто ми спомињаше дека ќе става 3.2 од омега а овој сега што го вози да иде на мојата ама ќе видиме има време. Прво треба да најде друг диференцијал. Иначе он си зема и Манта А
perica dobredojde
Бравос Пецони Него Олимпијава ја зема од паркингот кај што е сликана или ти ја донесе на паркингот?
Цитат: marjanot на 12 Јуни 2012, 17:47:10 pmБравос Пецони Него Олимпијава ја зема од паркингот кај што е сликана или ти ја донесе на паркингот? јас ја донесов
Цитат: Peconi на 12 Јуни 2012, 18:06:24 pmЦитат: marjanot на 12 Јуни 2012, 17:47:10 pmБравос Пецони Него Олимпијава ја зема од паркингот кај што е сликана или ти ја донесе на паркингот? јас ја донесов Комши Те гледам стално со еден постар човек како му го берете меракот. И едно 3-че Голфче мислам средувавте Нареден пат ќе те поздравам со налепниче, како што е редот
Пецони а бембарето кај е ? Го немаш покажано тука Супер планови имаш иначе за Опелчето ајде заврши со фичото па да видиме работа и на ова количе