Зоки, одамна ја немав отворено твојава тема... па еве... како другарче и од мене, честитки за досегашната работа... до сеа е супер... и ја би играл така да би бил на твое место...
1. Не знам, не видов слики... кажи ми дали твоето поло има, ваков капап на моторот?
http://www.flickr.com/photos/02_jti/3728048263/in/photostream/lightbox/Ако има, прај го во боја на каросерија... ептен, ке ти направи кеиф, ама ЕПТЕН...
2. Твојата идеа за бандажите и мене ми се свига... значи, само ја би идел, на темно златно... со полиран венец....
3. Добожите, гледам ти се црвени и нив напрај ги плави, а исто и шепите...
4. Обавезно ксенон, твој избор е дали 4300 6000, или 8000 к
5. Ако можеш да најдеш прозирни фарови, и ако ако бидат и со леки... уште поубаво...
6. Во пролет, обавезно култрна фолија едно 50% би ти било таман... ке добиеш на изглед... до максимим...
7. Педалите ако има шанси, стави некој по тркачки... во хубо маркет, видов... 500-600 денари се, многу убава реплика на СПАРКО и МОМО...
8. Воланот ич не ми се свига, многу е грд... нај промашен волан е овој мислам дека старите Џети го возат.... е сеа, ако има шанси... некое друго воланче од Ауди А3, А4 или од поново поло... за да заличи малце по типски колава... (ама само фабрички волан од VW групација да ставиш)
9. Проризни жмигавци, за оние што се до фарот, и малите на крило...