Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
https://www.24.mk/details/od-deneska-od-skopje-do-shtip-za-polovina-chas-pushten-noviot-avtopatПуштен е, а сабајле во 7 сеуште стоеше волкава барака после патарината Миладиновци на директниот излез кон автопатот Не се нормални, мајке ми.
Некој што го возел новиот автопат да ми каже од каде да се приклучам на него, зборувам за правецот Скопје-Штип.
Цитат: BigBull на 05 Јуни 2019, 12:21:54 pmНекој што го возел новиот автопат да ми каже од каде да се приклучам на него, зборувам за правецот Скопје-Штип.Тргни накај куманово, на клучката кај рафинерија врати се назад накај аеродром и после приклучи се на новиот пат.Sent from my MI 6 using Tapatalk
Цитат: Dule_ на 05 Јуни 2019, 12:55:00 pmЦитат: BigBull на 05 Јуни 2019, 12:21:54 pmНекој што го возел новиот автопат да ми каже од каде да се приклучам на него, зборувам за правецот Скопје-Штип.Тргни накај куманово, на клучката кај рафинерија врати се назад накај аеродром и после приклучи се на новиот пат.Sent from my MI 6 using TapatalkОва е точно, ама веројатно ја тргнале бараката кај излезот после патарината. После ќе поминувам од таму баш...