Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ангел, ако некому му потребаат две или три, ќе остане едно Четири се, изумив да напишам.
Цитат: ARMEX на 02 Декември 2012, 21:35:24 pmАнгел, ако некому му потребаат две или три, ќе остане едно Четири се, изумив да напишам.ете ја би ги земал другите 3,секако ако не е проблем
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: martin_bt на 03 Декември 2012, 15:26:59 pmАууу шо напрајвте со Лордот, дојде да ги земи магленките и фарот ?Немав време да поминам, а кога се ослобдував беше касно. Реков во недела ќе поминам...имавме состанок Буба Клуб во Ден и Ноќ (Скопје) и не успеав. Сега одам среда/четврток пак така што...ќе поминам
Аууу шо напрајвте со Лордот, дојде да ги земи магленките и фарот ?
Резервирај го! Ми треба тоа
касните и двајцата
Цитат: Smichka на 03 Декември 2012, 23:49:03 pmкасните и двајцата Се извинувам што доцнам, сега гледам дека и Саксо Мац те претркал за малку. Цирка саат време. Ај договорете се, друштво.
универзален?ако пасува на пунтото би го земал