Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
имам за давање прозор од старите,дупли со единечно стакло.едно крило + двокрило =заедно се. 1 комад.
Затоа го прашувам де... Ако сака да плати нешто тогаш има LCD, ако не CRT Прашањето е озбилно.
go sitkam mojot bezicen pa mi tekna deka nekoj barase slusalka , barajki cena za sporedba naidov na ....http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=536258
Цитат: Falanga на 18 Септември 2012, 09:38:48 amЗатоа го прашувам де... Ако сака да плати нешто тогаш има LCD, ако не CRT Прашањето е озбилно. falanga do kaj e monitorceto go pronajde ? CRT -to?
Цитат: SAXO Mac на 20 Септември 2012, 01:54:31 amЦитат: Falanga на 18 Септември 2012, 09:38:48 amЗатоа го прашувам де... Ако сака да плати нешто тогаш има LCD, ако не CRT Прашањето е озбилно. falanga do kaj e monitorceto go pronajde ? CRT -to?Не друже, изгледа во викендица е. Ќе морам да поминам таму да видам.
Цитат: Falanga на 20 Септември 2012, 11:16:09 amЦитат: SAXO Mac на 20 Септември 2012, 01:54:31 amЦитат: Falanga на 18 Септември 2012, 09:38:48 amЗатоа го прашувам де... Ако сака да плати нешто тогаш има LCD, ако не CRT Прашањето е озбилно. falanga do kaj e monitorceto go pronajde ? CRT -to?Не друже, изгледа во викендица е. Ќе морам да поминам таму да видам.koga bi odel nataka znaes??
ajde de predna sofersajbna za zastava 101 ili 128 neli mu treba na nekoj ili daja dzitkam vo kontejner ?
ajde be samo da vidam dali ke bidam na rabota ke ti kazam utre za sabota dali sum sloboden ako ne nedela ke praime a na koe mesto ?