Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас за Peugeot 106 S16 и во 4 би станал.
Јас за Peugeot 106 S16 не би ни легнал.
Бидејќи идејата е да се собереме во (близина на) Скопје, може да изведеме друга финта, на пример во недела сабајле да се собереме и да се извозиме до некаде (say Маврово), па да се вратиме на зборно место во назначеното време? Така ќе извоат тие што сакаат да извозат, а исто така и ќе се собере повеќе народ кој не е во можност од разни причини да тепа пат до некаде и да троши пари и време....
Цитат: Fic_CC на 13 Април 2012, 17:50:21 pmДалеко је 5ти Мај за временска прогнозацссссссссссссссс... лесно е тоа бе... јас ке ви испрогнозирам.... кога ке набиеш 35 години у гз и кога за секој мај задњиве 20 и некоја година, си идел негде на скара со спиење (нај често у шатор ама не е задолжително) ке ти текне дека на 1-ви мај е времето променливо облачно со тек тук сонце, а 2-ри мај (оној нај јакиот ден од празникот) е ке се отцепи небо и ке се протури од врнење... како за инат, и од тогаш натака почиња дооооолго топло и суво лето... дожд на 5-ти нема да има, а ни на 6-ти... ТУРА НЕКОЈ КЛАДБА??
Далеко је 5ти Мај за временска прогноза
Цитат: Fic_CC на 18 Април 2012, 21:39:20 pmЈас за Peugeot 106 S16 и во 4 би станал.Let me fix that for you
Грешиш Веле, ја вака би рекол:Цитат: Fic_CC на 18 Април 2012, 21:39:20 pmЈас за Peugeot 106 S16 не би ни легнал.
Треба ли да се најави собирот у МВР?
Цитат: djidji на 21 Април 2012, 12:22:00 pmТреба ли да се најави собирот у МВР?Рики нека се изјасни околу ова, да не биднат глупи проблеми...
@marjanot: Билјанини извори ?! Супер, после и до Љубаништа ќе тркнеме за да го извозиме патот со кривинки