Carpathian, има неколку комбинации, мене од carbuzz ми понудија да ми шеруваат видеа на нивната страна ама предуслов беше 2 видеа неделно да ставам со добра содржина, да не биде walkaround од колите освен ако е некоја ептен ретка кола која првпат е снимена од моја страна. Сеуште се отворени за соработка само неможам добри коли да снимам. Прво нема добри коли, второ слабо стојам со време заради факултетот.
Имам размислувано за влог ама на англиски јазик и можно е да се направи нешто само ќе ми треба добар фидбек, зошто кај нас кога ќе видат нешто за првпат одма ќе почнат со негативни коментари, бидејќи нели неколку години сме уназад (како што го хејтаа Марјан комичарот од БТ на почеток кога се појави на јутуб ако ти текнува)

Да имам половина од гледаноста на Shmee ќе имам пари да ги покривам сите настани со коли во Европа, од Worthersee до саемот во Geneva, здравје боже од средина на 2017 ќе падне нешто прејако, се склопува голема пара за гооолем проект

а, и да, држи вода муабетот на darth, таткото на shmee е real estate investor и има доста средства.