Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Му се мислам
Незнам колку е ѕвер во однос на мотор, ама од надвор C класава ми е појава. Го имам видено неколку пати Битола(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Snosti go vidov na Partizanska vlegvase vo nekoi filmovi inaku ubav zvuk vadi.
Деновиве вакво се движи низ Кавадарци, која појава нек си ибе...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: ExtremeBt на 31 Март 2015, 20:46:02 pmНезнам колку е ѕвер во однос на мотор, ама од надвор C класава ми е појава. Го имам видено неколку пати Битола(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Aко не е шминкано, ова може да е C32 AMG..debadged.
Цитат: MecheTo на 31 Март 2015, 21:21:05 pmSnosti go vidov na Partizanska vlegvase vo nekoi filmovi inaku ubav zvuk vadi.Не му се втури?
Цитат: Stratro на 02 Април 2015, 10:11:34 amЦитат: ExtremeBt на 31 Март 2015, 20:46:02 pmНезнам колку е ѕвер во однос на мотор, ама од надвор C класава ми е појава. Го имам видено неколку пати Битола(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Aко не е шминкано, ова може да е C32 AMG..debadged.C36-ка е ... нема 32 од овој модел.
Има на скопски со 7777 таблица мислам.