Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: smole на 11 Јуни 2025, 23:47:53 pmДенес на Макпетрол Румунска додека возев по партизанска како да видов Maserati MC12 на скопски таблици.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сигурен си дека си видел вакво нешто?
Денес на Макпетрол Румунска додека возев по партизанска како да видов Maserati MC12 на скопски таблици.
Цитат: zeroSignal на 12 Јуни 2025, 09:53:16 amПретпоставувам дека видел Maserati MC20. Да, има.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ThisSent from my SM-S938B using Tapatalk
Претпоставувам дека видел Maserati MC20. Да, има.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
MC12 е една ѕверка, MC20 е сосема друга ѕверка MC12 да видите во живо во Италија е реткост не па на Макпетрол Румунска
I tata bi sine...Со nexen гуми и 15ки фабрички бандаши.Постар брачен пар од Шведска. Кој момент само на уживање му е ова. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Конти или Мишелин, исклучиво.