Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
На каросерија ги имаше тие ознаки mi16. Отворив прозор го прашав дечкото што го возеше, рече дека е 200hp и дека е mi16. Темно сива боја, нешто ко графит беше колата.Сериозно брзо идеше...
Ako e 1.8 turbo 200ks imaSent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Mi16 не е 130кс... Mi16 e 1.9 16v мотор од 405...
Цитат: loopz на 04 Ноември 2019, 21:39:30 pmДругари, кога би имале 50 тисуча еура, што би купиле:- Спортцко такво некое мало- Јагуар или- КараванНа страна тач ми бејби и тие ствари, ме интересира онака општо што е ѕвер за тие пари по ваше мислење?Со 50 тисуча или купуваш стан како секој балканец или уложуваш у бизнис па после пар години купуваш било што од наведените. Али половна Алпина зелена би ми било таман.Иначе и со 10 тисуча се купува кола во која влагаш полужив у Понеделник сабајле и искачаш со осмех после 20 минути.
Другари, кога би имале 50 тисуча еура, што би купиле:- Спортцко такво некое мало- Јагуар или- КараванНа страна тач ми бејби и тие ствари, ме интересира онака општо што е ѕвер за тие пари по ваше мислење?
Цитат: AUUU на 04 Ноември 2019, 21:58:04 pmЦитат: loopz на 04 Ноември 2019, 21:39:30 pmДругари, кога би имале 50 тисуча еура, што би купиле:- Спортцко такво некое мало- Јагуар или- КараванНа страна тач ми бејби и тие ствари, ме интересира онака општо што е ѕвер за тие пари по ваше мислење?Со 50 тисуча или купуваш стан како секој балканец или уложуваш у бизнис па после пар години купуваш било што од наведените. Али половна Алпина зелена би ми било таман.Иначе и со 10 тисуча се купува кола во која влагаш полужив у Понеделник сабајле и искачаш со осмех после 20 минути.шо бизнис?