Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Fic, да видиме како французите се снашле во тој период со спорташите:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)WOW!!!
Лесно е да се плука без основа. Проблемот е кога ќе се завртиш во својот двор малку, односно ќе ги видиш твоите омилени што праеле во тоа време, па ќе сфатиш дека и не било толку различно со другите производители.
Цитат: Simo - Carrier166 на 16 Април 2014, 10:22:32 am@Fic, да видиме како французите се снашле во тој период со спорташите:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)WOW!!!Цитат: Simo - Carrier166 на 16 Април 2014, 11:11:47 amЛесно е да се плука без основа. Проблемот е кога ќе се завртиш во својот двор малку, односно ќе ги видиш твоите омилени што праеле во тоа време, па ќе сфатиш дека и не било толку различно со другите производители. Што ме занима како се снашле Французите во тој период? Може повеќе ги преферирам нивните компактни спортисти, али не сум врзан за нив. Сто пати сум кажал дека не се летам по брендови, туку ме интересираат одделни модели. Значи моите омилени од тоа време може и да не се Peugeot. Инаку Honda во тој период правеа и една кола NSX, покрај CRX-от кој исто така изгледа поубаво од куќиштето.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ne merete muda za istoriski dizajn so Italijani..osven ako ne ste Ameri ....bidejki vrakajki se nanazad francuzite ke zavrsat so nekoja Citroen mashina za shienje alishta , a japancite so nekoja Honda masina za shienje alista koja nesto pomalku se rasipuva od onaa francuskata.
Сигурно нема по убаво да ја памтат...