Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: onak на 09 Август 2013, 02:34:27 amза мене звер е и нај големиот бјуик, што троши 45 на 100, а од 0 до 100 му треба 25 секунди... ТОА Е ЗВЕРОТИНА ОД ВОЗИЛО.. а фиатон 500 може до 100 да иде и за 3 секунди и да троши едвај 2 на 100, бил и ке си остане ролшула... и нема никад да биде звер...Браво за тие што сметаат вакви коли за ѕверови!
за мене звер е и нај големиот бјуик, што троши 45 на 100, а од 0 до 100 му треба 25 секунди... ТОА Е ЗВЕРОТИНА ОД ВОЗИЛО.. а фиатон 500 може до 100 да иде и за 3 секунди и да троши едвај 2 на 100, бил и ке си остане ролшула... и нема никад да биде звер...
Najnov Mustang bel so crni stripes....kaj mene vo naselba..vo peralnata kaj sto obicno i jas peram.Ne znam dali bese V8 ili V6.Ne se zagledav mnogu da ne pocne da mi ljubomori Kalibrata..
Секоја кола на различен начин си е ѕвер. Некоја спрема коњите, некоја спрема изгледот, некоја спрема годините, големината, зафатнина на мотор и сл.
Цитат: Stratro на 09 Август 2013, 09:03:04 amNajnov Mustang bel so crni stripes....kaj mene vo naselba..vo peralnata kaj sto obicno i jas peram.Ne znam dali bese V8 ili V6.Ne se zagledav mnogu da ne pocne da mi ljubomori Kalibrata..На странски табли...?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Карши холидеј ин, имаше и кафена М5ка е60, и цел куп 5ки F10
Цитат: DimitarMK на 09 Август 2013, 14:25:30 pmСекоја кола на различен начин си е ѕвер. Некоја спрема коњите, некоја спрема изгледот, некоја спрема годините, големината, зафатнина на мотор и сл.А некоја едноставно не е