Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Епа секој што сака да си купи S23 да знае какви слики вади! Јада, беда и очај.
Цитат: AUUU на 18 Септември 2023, 09:34:15 amЦитат: Carpathian Lord на 15 Септември 2023, 13:50:39 pmСликал со компир и е зумирано Епа секој што сака да си купи S23 да знае какви слики вади! Јада, беда и очај.Иначе немам појма за кого е, само е тазе донесено кај нас.Дали е ова сликано со барем х10 зум, сликано под силна надворешна светлина во објект под сенка?Он Топик, многу интересно количе Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: Carpathian Lord на 15 Септември 2023, 13:50:39 pmСликал со компир и е зумирано Епа секој што сака да си купи S23 да знае какви слики вади! Јада, беда и очај.Иначе немам појма за кого е, само е тазе донесено кај нас.
Сликал со компир и е зумирано
Ја мислев дека е М5, а не испив многу.
Цитат: Ordevski на 18 Септември 2023, 10:14:37 amЦитат: AUUU на 18 Септември 2023, 09:34:15 amЦитат: Carpathian Lord на 15 Септември 2023, 13:50:39 pmСликал со компир и е зумирано Епа секој што сака да си купи S23 да знае какви слики вади! Јада, беда и очај.Иначе немам појма за кого е, само е тазе донесено кај нас.Дали е ова сликано со барем х10 зум, сликано под силна надворешна светлина во објект под сенка?Он Топик, многу интересно количе Sent from my SM-S908E using TapatalkБаш така како што го опиша.
Во Петокот видов гуштер зеленбач во Скопје. Не го сликав, ама со помош на интернет го идентификував (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Е Симо, Симо.... Него (како и да беше никот новиот) провери стварно ли е Јагуар, да не земал Рено по грешка.
Ништо Симо, брат, остаревме. Не догледуваме.
Браво за изборот:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)