Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас се приклучувам на колор-блајнд кланот:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Simo - Carrier159 на 15 Март 2018, 13:14:16 pmЈас се приклучувам на колор-блајнд кланот:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Yuck!А шубаа црвена боја си имаат... Не треба да ја нудат Џулијава у друга боја, строго само црвена
Јас го имам во живо видено ауди-то што се дискутира. Мене ми направи голем ќејф ради “поконзервативната“ боја на такво ѕверче. Затоа што на прв поглед изгледа сосем нормално. Ама на прво палење кога ќе запука низ ауспух, нормалноста исчезнува преку врата.
Mene mi bese bezveze boja gledana na net, se dodeka ne go vidov civikot vo zivo!!! Wonderfull !!! Konecno "boja" dobi mojot color blind zivot
Цитат: velestrumf на 15 Март 2018, 13:17:40 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 15 Март 2018, 13:14:16 pmЈас се приклучувам на колор-блајнд кланот:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Yuck!А шубаа црвена боја си имаат... Не треба да ја нудат Џулијава у друга боја, строго само црвена Бојава се вика „retro carbonio“