На чешма треба да ти е поврзан и треба да имаш јак притисок на чешмата,со овие пластичните спојќи на цревото ке ставиш и чешмата до крај ќе ја пуштиш,нормално прво ке работи додека да набие притисок,кај мене 5-10 секунди,кога прскаш со пиштолот нормално дека ќе работи нон-стоп иначе како ќе прави притисок.Кај мене е 120 бара Nifslik го донесов од Германија,да ја ставиш раката на 30 см од пиштолот дупка ќе ти направи
Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk
Овај си има некоја мака, ако го наместам да шмука вода сам од кофа работи како што треба и си исклучва на време... и додека е во stand by да речам, значи набиено притисок и исклучен, го вадам цревото од кофата и го ставам на чешма и пуштам сосема малку вода, веднаш што му дојди притисок вапот се уклучва и си брчи без прекинвање

Обратно е нешто, наместо да уклучи што снема притисок, овај што му дојди притисок од чешмата се вклучва.
А и можам да ја држам раката на 10 цм од него, ќе ме пецка ама се трпи... што мислам дека е многу слаб притисок за толкав вап. Затоа ќе оди назад во лилд.