Фала дечки, да ви се врати на поубаво
Инаку дефинитивно количето после сервис ми изгледаше променето...незнам не некоја разлика далеку од тоа туку онака малце ко постегната да ми е...
Инаку за МиДа имам само позитивни зборови...кога шетав по салоните пред да купам кола, само во МиДа беа фини и заинтересирани за да ти продадат кола, а другиве се кој од кој...добро и во тојота се претерано фини исто..инаку на друго место де ги нема, ги чекаш по 15 минути да дојдат па уште 15 минути да допраат муабет на телефон..
Инаку ми беше закажано у 1 ипол ама некако коа отидов таму ми вика абе дечко те нема на листава на закажаниве...изглеа тој кај што закажав забораил да влезе у ПЦ...и си реков сеа ќе ме врати за утер или слично...али типот на прием на сервис беше толку фин се јавуваше бараше друга кола да остават за утре за да можат да ја примат мојата, дури ме зачуди ми се извинуваше 15 минути заради тоа...ептен се добри сериозно! уште ме памтат и продавачите таму ме поздравуваат муабети...Исто многу ми се свиѓа амбиентт у мида не за друго, туку кафето им е многу убаво
и исто ми се допадна коа прашав за колку време ќе биде колата, ми одговира во стилот обично кажуваме 2 часа, ама ако биде порано се јавуваме и требаше у 15:30 да поминат тие 2 саати, луѓето у 15:00 ми се јавуваат, колата ти е готова се пере моментално за 10-15 минути ќе биде готова
А да, забораив да кажам...за сервисо...таму додека чекав да ми испринатаат тоа за плаќање ова она...ми дадоа едно 3 листа таму што и како провериле на колата...значи освеновие работи, имаше на листот милион други работи...ко за прв сервис алал да им е на луѓето, ја имаа проверено колата од А до Ш...значи глеам таму бојата која дебелина незнам што внатрешноста на компјутер ставена колата..сите параметр таму беа пишани..незнам кочниците течност ваму течност таму, уље ваму таму..значи имаше 3 листа со табели кај што како е проверено...дури самиот се зачудив дека во редовен сервис толку внимание обрнуваат :S одсекогаш сум мислел дека ај тури уље смени филтер ај со здравје