Teen,nekako preforsirano mi izgleda falenjeto na se zivo i divo od mafra od tvoja strana. Razbiram i sponzorstva i marketing,ama vnimavaj reputacijata na forumov(dosta golema,zasluzeno) ja stekna so iskreni i drugarski tips & tricks,da ne si ja unistis zaradi sitni dogovori.
Najprijatelska zabeleska. 
nisto od ova ne e vistina,ni dogovori ni sponzorstva,tebe laga,mene vistina,ako ja pratis mojata rabota i reputacija,jasno ke ti bide od koga pocnav da rabotam so ovie brendovi "faleni"zasluzeno,da rabotam,kvalitetot na uslugite mi ja zgolemi rabotata dvojno.I samiot gledas deka se pomalku sum prisuten na forumov tokmu poradi zgolemen obem na rabota, po zasluga na proizvodite koi gi koristam i za koi garantiram za nivniot kvalitet.Pred se Roci e vo pravo,bas skoro zborevme na ovaa tema,i eve mu zasmeta na nekoj vistinata.Reputacijata ja steknav so kvalitet i makotrpna rabota,testiranje i testiranje na proizvodi,objektivno sekoj dobil odgovor za sekoj proizvod sto sum go koristel,ne znam sto licno #prijatelski #ti zasmeta,no toa e toa sto go imame na pazarot i sto momentalno zasluzuva da bide no.1 brend.Dokolku dojde nekoj podobar i podostapen ke zboruvame druga prikazna,zasega toa e toa,rabotam so ovie brendovi toa sto go imaat na raspolaganje i sto mi e od polza da go upotrebuvam,rabotam i so ostanati svetski brendovi koi mi pristigaat ednas mesecno barem preku granica za koi plajkam basnoslovni sumi i carini.No za toa ti ne znaes ,znaat samo onie sto bile kaj mene i pobarale vrvna usluga

.No sto vredi da ti kazam koj proizvod sum go upotrebel ovde ili onde koga kako prvo ne e dostapen na pazarov,vtor ke mi rece nekoj od clenovive do 200-300 den

,i

???jas favoriziram proizvodi

.Ima dovolno clenovi na forumov i neka se izjasna atie sto dovolno pratat,za site proizvodi na Ma-Fra sto sum gi podrzal imam dokumentirano so sliki vo mojot allbum na mojata strana,znaci deka ne e forsirano,sponzorirano itn.Bukvalno do parce posteno mi e se plateno .Moze da dobijam gratis nekogas odreden proizvod za test ili po zasluga kako redoven musterija i korisnik na proizvodi,a dokolku uspees da go doneses Swisswax ili Dodo Juise,Built Humber,Autobrite,Black Fire,bidi siguren deka i tebe besplatno ke ti gi pofalam proizvodite

cisto prijatelski,zatoa sto znam deka se vrvna klasa kvalitet.Za toa sto go imame na pazarot vo Makedonija Ma-Fra i Menzerna se sam vrv proizvodi,dokolku malku od malku proguglas na net ke vidis i samiot deka br.1 brend vo svetot za poliranje past se Menzerna,i tuka zavrsuva se,bukvalno se zastanuva,nema podobri pasti od Menzerna a ni za skoro nema da ima.Blagodarenie na odrdeni lujge gi dobivme vo Makedonija i sme ednistveni na balkanot sto gi imame direktno dostapni do nas.Istoto vazi i za Ma-Fra,placat bukvalno sosednive zemji za ovoj brend,imaat tie zastapnici,no so po nekolku proizvodi samo,Dodeka kaj nas e dostapno bukvalno se sto ni e potrebno,Mnogu se zapisav,no redno e da testiras nekoj proizvod od Ma-Fra i da go proveris kvalitetot,ama sum siguren nema da go dobies na poklon

pa javi objektivno mislenje