Хех тестови полагав летно време, али лето ко лето ја од дискотека Чор пијан директива на полагање, од што немав концентрација од алкохолот у мене прв пат паднав(а ќе пројдев пошто имав 2 неодговорени, за еден негативен не пројдов имав 11 или 12) полигон од прва пројдов али на 4та вежба тогашна сеа ја нема косо паркирање ми швркна 15 негативни зашто колата ми била асиметрично паркирана во гаражата( ми идеше да го утепам тој волот али ајде) а градска од 3та, првите два пати што полагав беа во деновите ВТОРНИК и ПЕТОК(септември беше), првиот пат ме бутнаа кај уличката од кај зодиак према влада што искача ми рипна едно старо аро од пред ЏИПИШТЕ едно со затемнети стакла нит го видов нит ништо(може сум и го закачил кој го знае црвено пунто возев) вториот пат кај дебар маало на раскрсницата кај кафаните и таксистите, дедич стои на тротоар и една дотична албанка ми стиска кочница и ми вика не го пропушти пешакот, а на старото требаше да му ја запеам КРАЉИЦА ТРОТОАРА за да тргне, а трета положив последен бев и ги носев од зоолошка према испитен и једина грешка ми беше кај соборна свртев нагло десно да се престројам пред семафорот према рекорд(пошо една свиња од комисија касно ми кажуваше кај да вртам) а имаше една 206ка позади мене и среќа ме пушти(а дека последен полагав, и инструкторот беше со мене па сеа рачунајте у пунто 3ца позади дали ќе видиш нешто на ретровизор) еееееееее кој муки сум ги имал, и тек ден денес коа возам у вторник и петок пазам на старците, ФОБИЈА МИ СЕ