Автор Тема: Opsto za clenovite na forumot  (Прочитано 32797 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Одг: Opsto za clenovite na forumot
« Одговори #195 на: 24 Мај 2013, 10:26:44 am »
Епа газда Ники,ко ке имаш пиши ми во пп,ке ми треба некој денар на заем. ;) :D ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #196 на: 24 Мај 2013, 10:47:54 am »
ако некој не знае (ако воопшто има таков) нека ми го прочита никот наопачки, а после нека види во потписот... ама.. како дојде до него? па на еден форум под никот КАНО попив траен бан заради “жустро“ објаснување со администрација за некои не логични самоволија, во принцип детски фантазии. и инат ме фати, направив нов јузер со никот ОНАК само и само да се дообјаснам со нив и тоа јавно онака како што сакав да ги испердашм. целта ј апостигнав, после извинување останав член на тој форум ама не се активирав више никад, а никот ми остана, пошто во меѓувреме некои луѓе веке ме запознаа како онак и тоа е тоа... си остана.. инаку ник како ник, баш ми е сеедно каков ке биде...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4042
  • MadaFunker
« Одговори #197 на: 24 Мај 2013, 11:39:43 am »
Хмммм here goes...Као мал нонстоп се тепавм со брат ми ( и со сите останати ), и нонстоп тој го јадеше ама од татко ми. :D И као демек мене ме штителе појке почна да ме вика Принц, одпрво се нервирав право да ви кажам али сеа ми е сеедно. За другарите сум Принц за сите останати Павле/Пајо. Иначе претходно бев и belzebub по форуми али тоа порано, знае Лордот Карпатски кога бевме на метал форумите, мирц страните и тако даље. That's it! :)
New blood of old school

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6830
« Одговори #198 на: 24 Мај 2013, 11:43:21 am »
Мене уште од мал моите дома ме викаат фило, па пред неколку години тоа го слушнаа и моите другари и они почнаа така да ме викаат. Тоа мкд на крај го ставам пошто некогаш кога правам акаунти со овој ник, веке се зафатени со никот фило и така.

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #199 на: 24 Мај 2013, 13:05:20 pm »
Епа името ми е Дејан, и нагалено ме викаа Деки. Арно ама во средно некој додаде уште едно о на Деки и испаднав Декио. И сега пола ме викат Деки, пола Декио.
А седумката во никот ми е заради то шо, ко дознав за форумот одма си напрајв профил со ник Декио, ама ми беше малце шпанско село форумот и го подзаборајв. По кратко време пак ми текна и почнав да го следам без да се логирам. Е ко решив да се логирам ми текна дека всушност пасвордот од профилот само господ го знај, и си напрајв нов и му додадов седумка, убав број ;D

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
« Одговори #200 на: 24 Мај 2013, 13:07:01 pm »
Во една епизода од цртаниот The Mask, психијарот се доберва до маската и станува ептен забеган психијатар, психијатар што е за на психијатар. Се развозува низ град со едно точаче децко со 3 тркала и успат става некои во кафези велејќи:
- Ова е жив пример за Ипкисија Мескоса (жив пример за манати во мозокот).
Овој од поновите е :)
Едно време (баѓи време) форумџиското алтер его ми беше Глупсон (нагалено од Тапсон, скратено од Будалсон). Ама дека сега сум (мало)умен го сменив. Ме има наоколу и со Трајче Дрварчето...
« Последно менување: 24 Мај 2013, 13:28:34 pm Ipkisija Meskosa »

Отсутен Vinicanec

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 78
« Одговори #201 на: 24 Мај 2013, 16:11:59 pm »
Епа газда Ники,ко ке имаш пиши ми во пп,ке ми треба некој денар на заем. ;) :D ;D
хехехе нема проблем бе мендо :D