Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 01 Јуни 2011, 19:46:40 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 01 Јуни 2011, 19:45:39 pmAjdee, izgleda na pogresen forum sme nie ostanatite.Ne znaev deka treba masinski fakultet za da bides clen na forum?Има и електроника во колите...А богами и дизајн и Архитектура
Цитат: DENDE-LANCERED на 01 Јуни 2011, 19:45:39 pmAjdee, izgleda na pogresen forum sme nie ostanatite.Ne znaev deka treba masinski fakultet za da bides clen na forum?Има и електроника во колите...
Ajdee, izgleda na pogresen forum sme nie ostanatite.Ne znaev deka treba masinski fakultet za da bides clen na forum?
Цитат: Schmitt на 01 Јуни 2011, 01:48:09 amЈас сум појак, Коце па Mашински... Цитат: Fic_CC на 01 Јуни 2011, 01:47:53 amНемој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски ДизајнЗаварување и дизајн на конструкции, слушаме заедно неколку предмети Motorni vozila
Јас сум појак, Коце па Mашински... Цитат: Fic_CC на 01 Јуни 2011, 01:47:53 amНемој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски ДизајнЗаварување и дизајн на конструкции, слушаме заедно неколку предмети
Немој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски Дизајн
Цитат: nikola_bb на 01 Јуни 2011, 12:21:31 pmЦитат: Schmitt на 01 Јуни 2011, 01:48:09 amЈас сум појак, Коце па Mашински... Цитат: Fic_CC на 01 Јуни 2011, 01:47:53 amНемој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски ДизајнЗаварување и дизајн на конструкции, слушаме заедно неколку предмети Motorni vozila+1 MV
Шо ќе даете вие од машински за спонзортсво...два дребунга...три табли за техничко цртање и два шестара....?
Бесплатно студирање за членови на CarClub.mk Инаку имаме тест возила Толедо и Леон со волан од десна страна
Да да обавезно да дојдете,ќе биде топови,лани беше закон мислам дека и Рики го видов со скутерот,па псле дојде со 106-ка црна.Нека потврди ако е точно.