Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ај и јас да пишам нешто за мене. Никола иначе по форуми обично nikola_bb дека нели стално е тоа nikola фатено па вака ко без број . Од СК студент на Машински и така...
Немој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски Дизајн
Јас сум појак, Коце па Mашински... Цитат: Fic_CC на 01 Јуни 2011, 01:47:53 amНемој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски ДизајнЗаварување и дизајн на конструкции, слушаме заедно неколку предмети
Цитат: Schmitt на 01 Јуни 2011, 01:48:09 amЈас сум појак, Коце па Mашински... Цитат: Fic_CC на 01 Јуни 2011, 01:47:53 amНемој уште да ми кажете дека сте на мојот смер Индустриски ДизајнЗаварување и дизајн на конструкции, слушаме заедно неколку предмети и јас сум друже тој смер може се знаеме
Ajdee, izgleda na pogresen forum sme nie ostanatite.Ne znaev deka treba masinski fakultet za da bides clen na forum?
Цитат: DENDE-LANCERED на 01 Јуни 2011, 19:45:39 pmAjdee, izgleda na pogresen forum sme nie ostanatite.Ne znaev deka treba masinski fakultet za da bides clen na forum?Има и електроника во колите...