Има еден дечко, тоа е во бутел после подвожњакот втора улица лево на ќош се наоѓа... Мене ми ја праеше астрата буквално од некола ја напраи кола Шкодата (2 врати, и браник) ќе идe кај него, работи феноменално... Пред нецел месец удрив една 128ца и го однесов дечкото таму да ја прави коа ја напраи, не верувавме дека е удрена ко нова... Ако сакаш да се растеретам малце со полаганја значи следнава недела никако може да ми пратиш бројче во ПП ќе те однесам до кај него... Дечкото нема грешка, и плус евтино работи ... Инаку ми фарбаше и југо од фирма пред 3 години до ден денес не писнало...
Marko mene kolata mi e spremna sve vo filer e,ima edna dve sitnici mozda malce da gi fati nekoj majstor iskusen ali se toa se resava u pola saat i i treba samo edno profesionalno da go kazam farbanje u ubava dobra komora......
a i sakam da se zavrsi odnosno moram da ja zavrsam nedelava so farbanje veke 3 nedeli taka stoi kolava puknav,
neznam kako da napravime,tebe toj ti e drugar prijatel nesto ?
najubavo da doe kaj mene ili da go zemam da ja vidi kolata da se dogovorime na mesto sto kako da se napravi .....
pak ke recam ako e stvarno dobar majstor ,ako ima dobra komora , i kako sto kazuvas ako raboti dobro tolku da napravime muabet eden
Блајо карши реплек тафталиџе 2..
ti ima sraboteno nekoja kola nesto info poveke
ustvari najbitno mi e da farba ubavo i vo komora ubava .......