ја лежев месец ипол на 6 год, вакви испитувања, такви испитувања, демек ме излечија, ме пуштија дома, капак возот се расипа-доизмрзнав, не знајте( а и не ви посакува да знаете) како е да дишиш а да не мојш воздух да земиш, значи дишиш а осеќаш дека немаш воздух. Вечерта легнав, не надевајќи се дека ќе се разбуда, се помирив дека толку ми било пишано. Наводно алергија, не знам што не препив, инекции и што уште не за на крај да ми помине од боров катреан. Не од борота, него од бор. Вечерта ме намачкаа, сабајлето ( до денешен ден )плуќата ми е стакло. А трпела злоупотреба. Значи еден надри лек, една жена со 8 мо одд го поби цел институт. И сега на лекар ода за боловање да ми отворат, лекојте (од ко почнаа на лична карта да ги препишуваат ) ги фрла в канта, евентуално електролит или инфузија со декстаметазон за инхалации колку да не осеќаш гребење, некој ангал и малтекс(бронховит), чај 2 тенџериња и за 2 дена су ко нов. Секако, вие слушајте ги докторите, ова што го пра ја не е во ред. Али не очекујте доверба од мене или добро мислење, можда сте нај нај или можда денеска напреднала технологијата и медицината, ама доверба еднаш ко ќе се изгуби после знаете како е.