Автор Тема: Форумџиски Билјард  (Прочитано 53058 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20107
Одг: Форумџиски Билјард
« Одговори #75 на: 22 Септември 2013, 15:20:24 pm »
Сабота попладне во хазард/гран клуб? :D

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 794
Одг: Re: Форумџиски Билјард
« Одговори #76 на: 22 Септември 2013, 16:11:04 pm »
Јас сум заинтересиран за вечерас ..
Некој има ? :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #77 на: 22 Септември 2013, 16:36:07 pm »
еве ви одговор зашто не не бива како држава... македонскиот народ е стадо од овци, и ако нема овчар, не знае каде да иде да си пасе трева... ке се појави НАЈ НЕСПОСОБНИОТ ОВЧАР кој ке мавта со сува слама и сите ке тргнат по него и ке го слушаат...

мене не ме тангира играње биљард, инаку ке организирав до сега... некој треба да се јави да праша и да напише:

тој и тој ден во толку и толку саат биљард таму итаму.. кој сака бујрум, а не вака 10 дена се прашувате дали ке идете, 20 души рекоа дека сакаат и никој од сите нив не се најде да дигне еден мочан телефон и да праша...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #78 на: 22 Септември 2013, 16:40:48 pm »
Мислам дека е веќе касно за да најдеме слободни маси, ама ако во догледно време организираме список со членови, т.е. се преброиме, можам да се јавам и евентуално да резервирам.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #79 на: 22 Септември 2013, 16:47:30 pm »
тешко... за следниот викенд евентуално... скоро 5 саат е... за 3 саати список и закажување тешко... ама можеш сега кај кумот твој да закажеш за следната недела во 20ч УШТЕ СЕГА и да отвориш список да се напишат сите... список кој во петок вечер ке се затвори за да се знае точната бројка колку ке идат и играат...

повели гојдо, ти си на потег, очигледно само ти можеш да направиш некаков ред по ова прашање... и зеро може ако сака, ама он презафатен е во моментов...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #80 на: 22 Септември 2013, 17:21:55 pm »
Од толку "заинтересирани" на крај само двајца излеговме...Шта речи??
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
« Одговори #81 на: 22 Септември 2013, 19:29:43 pm »
еве ви одговор зашто не не бива како држава... македонскиот народ е стадо од овци, и ако нема овчар, не знае каде да иде да си пасе трева... ке се појави НАЈ НЕСПОСОБНИОТ ОВЧАР кој ке мавта со сува слама и сите ке тргнат по него и ке го слушаат...

мене не ме тангира играње биљард, инаку ке организирав до сега... некој треба да се јави да праша и да напише:

тој и тој ден во толку и толку саат биљард таму итаму.. кој сака бујрум, а не вака 10 дена се прашувате дали ке идете, 20 души рекоа дека сакаат и никој од сите нив не се најде да дигне еден мочан телефон и да праша...
доколку мене ме прозва индиректно да се искажам..

доколку не, овој пост не го земај во предвид :)

значи јас сакав да изиграм билјард пошо од моиве другари никој не му се игра досадно му било а сум голем мераклија...
сеуште не се знам со никој од форумов и релативно сум млад член кој не му доликува да превземе поголема одговорност бидејќи сеуште не е уходан у форумов ...

воопшто не ми е проблем да се јавам да закажам... само кажи ми на што ќе личи да закажам и од толку што рекоа дека ќе дојдат само јас да отидев во договореното време? :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #82 на: 22 Септември 2013, 19:32:04 pm »
во недела у 20:30 таму сум

значи сепак да не доаѓам ?

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #83 на: 22 Септември 2013, 22:46:54 pm »

доколку мене ме прозва индиректно да се искажам..

доколку не, овој пост не го земај во предвид :)

значи јас сакав да изиграм билјард пошо од моиве другари никој не му се игра досадно му било а сум голем мераклија...
сеуште не се знам со никој од форумов и релативно сум млад член кој не му доликува да превземе поголема одговорност бидејќи сеуште не е уходан у форумов ...

воопшто не ми е проблем да се јавам да закажам... само кажи ми на што ќе личи да закажам и од толку што рекоа дека ќе дојдат само јас да отидев во договореното време? :)

не прозвав никого директно... не мислев на никого посебно, само си го кажав мислењето дека ние македонците сме хаотични во главата и уплашени како зајаци.. чекаме некој друг да ни ја заврши работата...

ке дадам уште еден пример во кој сигурен сум дека ке се пронајдат и личности од форумов:

еден куп пријатели, познаници, другари и луѓе знам што едвај чекаат да се исселат од државава... ама никој ништо ни со мало прсте не мрднал, а цело време само тоа зборат како ОДМА би иделе, само да им се укаже шанса.. е па братче бре, нема амбасадорот да дојде кај тебе дома да те праша дали сакаш виза или зелена карта...

истото е и со оној стариот муабет: ех да ми се падне 7-ца на лото... па како ке ти се падне ако не играш?

така и со ова.. 20 души изјавија дека би иделе на биљард а никој не се најде да закаже, иако беше сугериранодека треба... чинам гојдо во средата спомна дека може да закаже маса, зашто има близок контакт со сопственикот на клубот, само да се изјасните дали сакате или не... никој не му кажа да на човекот... ниеден...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
« Одговори #84 на: 23 Септември 2013, 10:09:04 am »
јас сум за кога сакате, превземам и одговорност да организирам само да ми кажете бројка на луѓе и како ќе играме, дали 2на2 или 1на1. МИСЛАМ дека е 200ден саат во гранд али не сум сигурен

еве мавтам со слама, ај нека се пребројат овците ;D
« Последно менување: 23 Септември 2013, 10:48:15 am Anton »
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
Одг: Re: Форумџиски Билјард
« Одговори #85 на: 23 Септември 2013, 11:09:24 am »
+1

Само да се одреди тајминг

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1265
« Одговори #86 на: 23 Септември 2013, 14:11:18 pm »
Дур не пресече некој и превземе одговорност за организација нема да се собереме, ете Антон ако мислиш дека можеш да организираш види колку има заинтересирани и закажи термин на некој ќе му одговара на некому не, на сите неможе да им погодиш :) мене би ми одговарало ако е порано зошто возам до 11. Значи и јас доаѓам ако можам.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #87 на: 23 Септември 2013, 14:43:15 pm »
Јас можам во среда на пример од 21 часот.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
« Одговори #88 на: 23 Септември 2013, 15:00:01 pm »
ааа четврток да биде во 9 може (среда сум на роденден ;D )

еве официјален предлог давам во четврток во 9 (или може и 8 ако сакате), во гранд ќе се јавам после ќе прашам цена а за место ќе му кажам накнадно колку маси и во колку саат и колку ќе играме ќе ми треба.

1. Антон
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20107
« Одговори #89 на: 23 Септември 2013, 15:04:50 pm »
Каде е гранд?