Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одлична верзија...... Овај модел испадна класика (дека ја усраа ова актуелнава ). Закон е количево. Аааа стандард е се или има нешто додавано/вадено?
ohoooo so be pa ne noviot pa da baraat tolku, nenormalni se!!!
Цитат: osmica8 на 21 Февруари 2011, 23:10:12 pmОдлична верзија...... Овај модел испадна класика (дека ја усраа ова актуелнава ). Закон е количево. Аааа стандард е се или има нешто додавано/вадено?pa kako so pisav http://www.carclub.mk/index.php/topic,2.msg7660.html#new ovde momentalno mu menjame motor nova turbina olesnat zamaec solenoid so 3 izlazi silikonski cefki ladni svekici i preprogramiranje na ecu .. pa ke vidime so ke ispadne
Цитат: zeroSignal на 21 Февруари 2011, 21:15:19 pmСум ја видел и јас низ Скопјево.. Следниот пат кога ќе бидеш тука, сакам кругче! nema problem samo da ja sredime uste malce
Сум ја видел и јас низ Скопјево.. Следниот пат кога ќе бидеш тука, сакам кругче!
Нема проблем, по пола пари за еден резервоар.
Сега 50км
Еден поздрав. Интересна реклама за субару хаха
Цитат: zeroSignal на 22 Февруари 2011, 09:54:30 amНема проблем, по пола пари за еден резервоар. abe za benzin ima so se sekiras za edna vonja promotivno gratis :)so nasiov benzin 1000 den 98mica 70 km gradska ali ne stedlivo ) sega ke vidime so noviov motor i turbina ...