Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903307 пати)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
...и актерите и претставата.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Ван не можеш да зборуваш ОПШТО пошто 11 години ЕДНА беше власта, сега откако дојдоа некои ентузијасти одма етикети, исти биле, кај е животот а до вчера истите ќутеа.

Промени мора да има и ќе има, ама поминаа само 40 дена бе луѓе, полека малку.

Скептик сум пошто сум пошто се сеќавам како беше и пред тие 11 години. Истиов циркус сум го гледал повеќе пати, многу ветувања а малку (или ич) исполнување.
Ама во право си дека ќе видиме - има време.

Е па тоа бе Ване, ако бандава ме казни мене и ги изеде и испие парите, а ти пошто си им другарче од маало, ќе поминеш неказнето, џабе брат...
Од главата си смрди рибата..

Нема зошто да се спори било што од тоа што си напишал - освен што јас мислев дека зборуваме за подобрување на цивилизирано однесување во јавност (а ти пишуваш за нешто друго). Мојот услов беше полицијата да си ја работи работата 24/7 и без исклучоци (што реков дека не очекувам да се случи, ни приближно).

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ван не можеш да зборуваш ОПШТО пошто 11 години ЕДНА беше власта, сега откако дојдоа некои ентузијасти одма етикети, исти биле, кај е животот а до вчера истите ќутеа.

Промени мора да има и ќе има, ама поминаа само 40 дена бе луѓе, полека малку.
Dali toa ti se nadevas na promeni drugarce Opeldzice?

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Јебе луд, збуњен.

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
Или ќе си ја прифатиме реалноста и ќе се адаптираме и трезно ќе реагираме или така надевајќи се на подобро секојпат кога ќе има проблем ќе се разочаруваме и ќе се нервираме.

Денес ме изнервираа двајца на различно место што во нивната лента имаше коли и не застанаа да почекаат слободен простор за да заобиколат туку гордо со своите мини-куриња и 2 битните мозоци се гураат у спротивна лента и уште силни такви се мрштат.

Иначе денес накај пругите во Хиподром:

Не го држев телефонот јас...
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Страшно. Бетер од ова е само греење на дрва. Хорор.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Локомотива. Бутај нека чури.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Трета кола на паркинг обиена, овој пат украле акумулатор. Почнаа и во Чаир да оперираат некои џанаци чим стигнале до дереџе да крадат акумулатори.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Со воздушна пушка да ги начекаш.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Ме нервираат новите лежечки во Кочани мајке им, старите ги извадиле новите ги ставиле до нив, и има дупка од старите и сега прво влезеш во дупка па на лежечи... хаос
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Или ќе си ја прифатиме реалноста и ќе се адаптираме и трезно ќе реагираме или така надевајќи се на подобро секојпат кога ќе има проблем ќе се разочаруваме и ќе се нервираме.

Денес ме изнервираа двајца на различно место што во нивната лента имаше коли и не застанаа да почекаат слободен простор за да заобиколат туку гордо со своите мини-куриња и 2 битните мозоци се гураат у спротивна лента и уште силни такви се мрштат.

Иначе денес накај пругите во Хиподром:

Не го држев телефонот јас...
Не дека се ок овие,ама све ми се чини дека едно авионче прави многу повеќе штета од 10 вакви. Може сум грешка...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Сабајле една будала со мотор, цело маало го разбуди све му ебам ненормално ...

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Секоја вечер после полноќ на Јане Сандански пичат мотори со пробивање на звучен ѕид...не е ок. Меѓу илјадниците вознемирени луѓе што живеат на тој булевар има и дечиња и стари луѓе со слабо срце...толку им треба.

Разбирам мерак, сакам мотори и нивниот звук (особено тој златниот од лисиче ко формула шо вришти) ама не низ град и не навечер кога се спие.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Нема џандари за да ги ебат тие со моторите. Ко дисиденти се низ градов навечер.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Пред некој ден прелета една хајабуса на семафор малку побрзо од дозволеното. Женами искоментира, ееееј ама тивок мотор.
Јас и кажав дека сите така тивки пред да ги извадат оргиналните ауспуси, јаките тркачи низ градов.

Треба закон и за тоа, како во Хрватска. Бучен си....... ајт под преса.