Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909103 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Samo ne vi cinit nesto.
Sala na strana, vaka gleat kako 2 lenti da se, t.e. taka na slikava mi izgleda, kako po sirocka taman za 2  auta knap. Ali izgled vara.... a tolku ke bese tesko da zastane zad tebe..?
Ама зад тебе има колона од 10 возила. А вака си се бута преку ред.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Пaзи некoј ден сaмo oн дa не ти пушти звучен сигнaл oд нештo штo се притискa сo пoкaзaлец.
Сериoзен сум.

Не можи во лева кривина да извади нешто и да пука. Да сме на паркинг или на право ајде де.
:)

Иначе има некој муабет за кружен тек со надвожник тука да се прави.
Ќе видиме дали ќе го изгласаат.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Така се вадело пиштол .. ах бе.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Извини howitz, требaше дa те прaшaм првo тебе пa дa пишaм, ти oд Чaир беше дoстa си инфoрмирaн.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Корозијата на опел не знае за граници, кородирал системот за бришачи и блокираше целосно. Го растурив и едниот дел не сакаше да се извади, после пола спреј WD40 чукање мавање молење се скрши делот. Ако сум пишман за нешто у животот тоа е затоа што сум купил Опел.

Секој што има видено механизам знае за што зборам, на последната слика е здравиот дел од едната страна. Механизмот е мејд ин чајна, квалитет нула, па на југо ова се нема десено мислам мамето негово ми го расипа денот.
Последен опел во животот

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
Епа нареден пат купи 2017 Опел и нема да е кородирано  ;)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Колку што знам не купи Опел Кадет од 86-та па да е нормално да кородира. Уште помалку па механизам за бришачи.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Друг пат остај го да кисне во лимунтос. 3-4 пакерчиња на 100 милилитри одат. ;)
Инаку и на др коли се дешава.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #15023 на: 09 Јули 2017, 06:58:48 am »
Од понеделник ќе доаѓам за ск и ќе барам по отпадите, не знам дали ќе пасува од астра или корса оти тигра растурена не сум сретнал.

Отсутен momak_31

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 238
Од понеделник ќе доаѓам за ск и ќе барам по отпадите, не знам дали ќе пасува од астра или корса оти тигра растурена не сум сретнал.

Ваљда пишува part no. на механизмот. Провери си на нет во кои опели уште го има истиот, да не губиш време и споредуваш на топлово

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Ето појди и после шипад имаше еден опел само за опел али на мапа никљко да го најдам :(

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Пасува и од Корса Ц, верувам дека лесно ќе најдам

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224

Оваа улица на местово беше нова.
При изградбата на објектов од лево, што и да е...ја прокопаа улицава на 3-4 места и до ден денес дупките се пополнети со земја, наместо да се асфалтирани...Пазете.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Исто и на Климент Охридски кај Мамас, пропаднала шахта...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Синоќа другар бил паркиран најдесно кај Порта Влае и кога се обидел да се вклучи во сообраќај  пресекол пат на некое сериозно улетано БМВ...али одма се престроил пак десно и ништо не се десило.

Двајцава во БМВ то, застанале до него, отвориле прозор и едниов му извадил пиштол...

"Хочеш да те сад упуцам?..и рептирал.

Не запамтил таблици, не пријавил....се извадил од памет.

Скопје.