Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905277 пати)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Жолт- јас
Плав- полициско јети со копилиња во него
Црвен- бмв 7

Си чекам црвено, за да вртам лево (нормално). Редица позади мене до семафорите кај Хубо. На тротоарот паркирано полициско јети со сообраќајни полицајци во него. До мене се бута бмв 7, од десна страна, за малку да ме закачи, а тука е една лента иначе.  Семафорот се запали, поминавме што поминавме. Реакција од копилињата џандарски - никаква.

Срам да им е за платата што ја земаат, копилиња ретардирани.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Па место да вработат професионалци и прилично ГОЛЕМИ момци за џандари, они вработија пилиштарци од по 30 кила жива мера и кога те стопира му се тресат раце од неискуство.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3697
Искуството е најмал проблем, тоа се стекнува со тек на време, не е всадено, до душа кај некои полицајци е, родени си се за таа професија. Проблемот е што ми вика излези од кола, излегувам и сум повисок пола глава од него, а сум 1.8м, башка што сум прав и ако му ја залепам една ќе падне ко покосен. Гледаат само да напикаат некој, требале позорникари, пунииии ги редовите, а бе ако е испод 1.85м марш дома, прв критериум висина па после се друго.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Извинете тепачиштa :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Извинете тепачиштa :D

Ама квичиш ко прасенце кога ќе те притегнат. Седи таму у петти ред.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Цитирај ме.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Куееееек!! Куееееек!! :D

Мала шала ;)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Шаливе ти се ужасни.

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Шо правиме со цајкани од по метар и желба за растење, ти го гледаш кускуле, арно ама 10 души ќе ги спруже на земја за 3 мин.
Снага може да лаже ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Снага се осеча.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
Денеска у рок од 1 минута,јас со скутер и првенство на минување,кај последна 5/15 во ново лисиче,ми влегоа во лента од лево двајца,као кон те ебе на 2 тркала си.Возам позади нив на 20 метри,и кај ффм од лево чека со ибица,ги пропушта нив и мене ми влага,за метро не ме удри.Изгледс не ме виде или незнам што,зашто кога свирнав се укопа у место.Може да се каже имав среќа.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Жолт- јас
Плав- полициско јети со копилиња во него
Црвен- бмв 7

Си чекам црвено, за да вртам лево (нормално). Редица позади мене до семафорите кај Хубо. На тротоарот паркирано полициско јети со сообраќајни полицајци во него. До мене се бута бмв 7, од десна страна, за малку да ме закачи, а тука е една лента иначе.  Семафорот се запали, поминавме што поминавме. Реакција од копилињата џандарски - никаква.

Срам да им е за платата што ја земаат, копилиња ретардирани.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Стално ова се дешава овде.
Јас кога сум прв, кривината ја фаќам како шлепер да возам, не го оставам тој да сврти пред мене и нормално испратен е со звучен сигнал цело време додека вртам.
:)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Пaзи некoј ден сaмo oн дa не ти пушти звучен сигнaл oд нештo штo се притискa сo пoкaзaлец.
Сериoзен сум.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
^- Знам дека се случува секој ден милион пати, ама ова беше дешавка пред присуство на СООБРАЌАЈНА полициска патрола. Не обична полиција, туку сообраќајна. А не мрднаа со мал прст, не изреагираа ништо. А некогаш знаат да стојат одма после вртењето лево, да ги казнуваат тие што поминале вака.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Samo ne vi cinit nesto.
Sala na strana, vaka gleat kako 2 lenti da se, t.e. taka na slikava mi izgleda, kako po sirocka taman za 2  auta knap. Ali izgled vara.... a tolku ke bese tesko da zastane zad tebe..?