Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910226 пати)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Мене многу помалку ми сметаат точкашите на улица од запрежни коли и собирачи по контејнери со чуднопроектирани возила. Уствари ич не ми сметаат, и пробувам да имам максимален респект спрема нив, исто и спрема моторџии. Само не ми се ставај со 50-ка пред мене додека сум прв на семафор. Друго све може. Респект!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
Симо,пиши таблици да не ти направам така на тебе :)
Само ако е голема колона обично идам прв,а и не ја штедам на старт па да ги кочам позади мене.Ако некој стартува брзо,се тргам да ме помине,не сум буљаш.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Само десно и со памет ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
За скутерџијата е многу по не безбедно измеѓу коли да се паркира него напред. А и у колона да е, пак ќе биде пред некого.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
најглупо според мене што може да направи скутерџија(па и точкаџии ги има) е да вози измеѓу коли кои се движат,па макар и тргале на семафор.најбезбедно е во средина на лента,е скроз десно никогаш не возам(иако по закон така треба),заеби такви екскурзии по животот.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Скроз најдесно е за велосипеди со помошен мотор. :D

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Ист лик ко оној што го постирав погоре а може и истиот беше, по Јане Сандански си возеше у прва па у втора лента па на црвено си помина, иако сегде има велосипедска патека по Јане Сандански со ниски ивичњаци. Ама он изгледа беше премногу јак за таа патека, дека имаше од најновите хеланки за точкари, тие од 800 евра.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3930
Вака се превезува песок
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја бегам од овие 100 метра ...

Отсутен Bicikle

• Легенда
И церада да има ќе паѓа... само по малу.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5205
Добро ова песок, ризла се вози вака отворена и на отворен пат....

Отсутен Bicikle

• Легенда
Кога ќе стигне внатре 2 лопати ќе му останат :)
Како и да ја затвараш па ќе паѓа. Барем до сега не сум видел камион товаран со ризла а да не ја сее по пат. Е сега со церада многу помалце ќе сее... ама македонска работа.
Не знам законите што велат...
"Елек" на хаува и тоа е. И преку шофершајбна еден :D

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Кој ќе ја вади става цело време церадата и ти па, нема време за тоа треба да се гради Македонија.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3930
Затоа ѕвонев во бауер да го пријавам

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)