Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2910564 пати)

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Сочувај си ги нервите, пошто гледам секојдневие ти е главење ради сообраќајки.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Предната гума не му е обратно ставена? :)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци

Тоа е тоа ауди паркирање :D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514

Јас менував гуми на скутерот мој. Двете гуми се исти димензии и на самите гуми пишува насока на ротација, дали е на предно или на задно тркало. Предната гума се става обратно од задната.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Ха, не сум знаел. По шарата ми дојде чудно некако

Отсутен Стефан_Т

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 222
4:45, кружен тек кај католичка. утнав лента и палам жмигавец да свртам полукружно сФе то културно кога еве ти го Гдин. Меганче улетан со 30-40 у кружен, ја кочница до патос и нормално фул абс (ваљда и он) и си застанавме на културно растојание еден од друг, нишо страшно, и си викам „види бе.. теееее, се гледавме 3 секунди дур вртев и не му текна да прико“ - кога го гледам како ми дига рака у смисол „шо праиш бе“!!!! Колку се изнервирав не можам да опишам, уште сум нервозен.. Какви невоспитани, самобендисани, изгубени, НЕОДГОВОРНИ кретени возат не ми се верува!

Отсутен Стефан_Т

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 222

Јас менував гуми на скутерот мој. Двете гуми се исти димензии и на самите гуми пишува насока на ротација, дали е на предно или на задно тркало. Предната гума се става обратно од задната.
Е зашо? Јас сфатив дека сега стрелката з анасока на ротација на гумата и е обратно.... Зашо? Ако ја свртис гумата обратно само ке се залепиш на асфалт на прва бара, шарите се обратно и водата ја фрлаат кон средината на гумата, aquaplaning, па ке прашам, зашо?

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Многу ме нервираат ќопеци кои се приклучуваат, ти сечат пат и залет и потоа не тераат, а за жмигавци што не даваат тоа да не го спомнувам, а комбо од овие две е врвот.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Многу ме нервираат ќопеци кои се приклучуваат, ти сечат пат и залет и потоа не тераат, а за жмигавци што не даваат тоа да не го спомнувам, а комбо од овие две е врвот.

Плус ако е комбе/пикап од оние со забетонирани стакла, не ни знаеш што се случува пред него и дали оправдано се влече, а ако си на двосмерна идеш на лото за да го претекнеш...и тогаш гледаш дека се влечел затоа што збори на мобилен.

Скотје.
:)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Мене редовно (насабајле) ме вадат од такт комбињата на тинтири-минтири-травел (како и да се викаат). Обично постари, бели Мерцедес комбиња што не есапат ни семафори, ни ништо. Стојам на семафор во 7 сабајле, скоро и да нема коли, и од нигде-никаде прелетува комбе на црвено.

Отсутен Stratro

• Легенда
Од оваа страна на градот се справуваме со фул сајз автобуси на Андон Компани, Руле турс, Оли Травел и слични кои ги користат станиците на ЈСП,што претставува проблем бидејќи влегуваат во градов баш кога е шпиц гужва за на работа и често пати ЈСП автобусите влегуваат во средна лента за да ги заобоколат, а ако се два , вториот знае да оди и во трета лента, па имаш 3 ленти со автобуси пред тебе.

Скотје. 
 :)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
За Руле Турс два пати требаше во полиција да се јавувам за да си влезам дома, уште ми вика немаш попаметна работа шоферот, среќа му дојде памет не ми се паркира пред двор веќе.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Отвори му портата, нека се паркира како човек... :D

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
За Руле Турс два пати требаше во полиција да се јавувам за да си влезам дома, уште ми вика немаш попаметна работа шоферот, среќа му дојде памет не ми се паркира пред двор веќе.
Da ne bese so rozevi retrovizori avtobusot?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Отсутен Stratro

• Легенда
Добро дечки, велосипедистиве смеат или не смеат качени на точак возејќи да преминат пешачки премин или не?
За 24 часа, двајца ми излетаа пред кола.

Јас најдов вакво нешто но не знам дали се однесува на пешачки...

« Последно менување: 14 Јуни 2017, 09:20:56 am Stratro »