Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2904460 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
пијан го има оставено и заборавено.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2241
Повеќе од 5-6 дена на една од главните улици во Кавадарци,веднаш до гаражата во куќата каде  го паркирам возилото од левата страна е оставено пикапче и така е оставено на улицата,ниту поткачено на тротоар туку буквално ја зафаќа целата лента.Значи оставено помеѓу излезот од мојата гаража и уличка која се вклучува на главнaта улица.Прегледноста кога излегувам од гаражата и на тие кои се вклучуваат од споредната уличка на главната е блокирана.Како е паркирано ниту е поместено цела недела,така си стои.Се јавив во полиција по регистарската таблица го проверија возилото,не било пријавено дека е крадено.И одговорот од нивна страна беше ќе видиме што може да сториме,а некако мислам дека ништо нема да превземат.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Пишав на ФБ, истури му изгорено уље на шофлешајбната, или преку цела кола.
Отиди кај Гоце правникот у полиција, кажи му дека не реагираат на пријава. Он е слаткоречив, нема да превземе ништо. Пробај и со началникот. Биди упорен и дрзок. Ние сме стока јер полицијата е килава и стерилна.

Возилото е тргнато,во неделата колку што разбрав со друго возило го закачиле и влечеле,најверојатно тука е останато во дефект и така го оставиле да си стои цела недела.Е сега дали има реагирано полицијата,дали сопственикот си го има видено возилото на групата на Фб или по чиста случајност си го има земено не знам,важно е дека возилото го нема.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Сигурно совест го има изедено.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Кај Беверли има ископано и на 3 места може само по 1 кола да помине меѓутоооооа нашиов народ кога влегува во кола мозокот го остава дома ме заглавија 2 пати у средина само поради тоа што тој од спротива сакаше да се протне и да не поебе сите.
Пола саат дремеа во кола дебилите при што морав да искочам од кола и да ги координирам за да искочат у рикверц.

Нервоза, миљон, згора на тоа еден сељо со скапан голф 3 под пуна гас пројде у тие 10 сантима слободни и ме закачи, односно ми го удри ретровизорот.

Гнаса народ значи сме. Шлајм.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Се откажав јас од таа улица уште кога го раскопаа пред великден, секој ден е хаос таму.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Знаев дека е раскопана, ама додека се премислам веќе позади ме затворија.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Кога сме кај раскопани места, кружниот тек кај саем е пуздер направен поради пукната главна водоводна цефка.
Дури и кога не беше раскопан се правеше гужва во шпицот..., сега нормално уште повеќе, а тек како ќе биде кога ќе има некој саем.

Така е кога градиш кружни текови со споменици на инфраструктура од Титово (со големо Т) време.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Не ме изнервира пошто одма ми текна зборчето од форумов на кирилица - Душ, душбег, душшшш  :D  :D  :D

Душшшш  :D
И си викам, ок е, не е до македонците. До човек кој бира да вози Ауди е  :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Кретен со ауди.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
Опиноцине што се паркирале пред капитол на улица за да ја слушаат лепа брена

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
U zivo bese zavcera? Iii so ne vidov, od pominuenje...

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Ти еам маратонот од дома не можам да излезам
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk

Еве ја денешната рута, чисто да знаете, да си планирате. :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Прееска се шетам по тротоат кај скопнанка, едно копито ај кај беше паркирано на тротоат, од како го узминав му текна да замине, па уште ми свири да се потргнам од паркинг да поминело копитото. Со темјан и света вода да шеташ да попрскуваш по такви не луѓе

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Не се сеќавам последен пат кога од дома до работа ( и назад) сум стигнал без да поминам некое вирче...дали е од преплавена жардињера, дали од пукната цефка, дали од прскалка...

Полирана кола, само за во двор е.
За селово скопско, не.