Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2903191 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20802
Нели е поарнно да избегавате такви ситуации, да не се ујдисувате со секоја будала што ќе ја сретниш патем?

Ти не знаеш дека ликоиве

се базирани на клаберски фаци?

;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Сите си се самоправедни внатре во кола, праат глупост, му даваш среден прст или го пцуеш по инстикт, ти се пушта сака да те тепа, правиш ти глупост некој тебе те пцуе му се пушташ што кур ме пцуеш. И така тоа перпетуално секој на секому е накурчен по дефолт без разлика на ситуацијата.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Јас се прошетав до Македонија, се наполнив нервози и се вратив да одморам.

Кобајаги ќе одмарав таму. Ку*ац.

пс. Шоферите групно немаат врска од возење, а не па да дискутираме за некаква култура.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Нели е поарнно да избегавате такви ситуации, да не се ујдисувате со секоја будала што ќе ја сретниш патем?

Ти не знаеш дека ликоиве

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

се базирани на клаберски фаци?

;D

Ете ме...втор од лево.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
Во петокот сестра ми кажа дека видела некој во 4 саат попладне како застанал пред градски автобус со кола на автобуската постројка пред Континентал, извадил безбол палка од гепек и почнал да удира по автобусот од страната на шоферот. А автобусот бил полн со патници и на постројката имало луѓе што гледале. Збогом памети.
Зини да ти кажу.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20802
Во петокот сестра ми кажа дека видела некој во 4 саат попладне како застанал пред градски автобус со кола на автобуската постројка пред Континентал, извадил безбол палка од гепек и почнал да удира по автобусот од страната на шоферот. А автобусот бил полн со патници и на постројката имало луѓе што гледале. Збогом памети.

Зависи возачот на автобусот што направил... И мене ми идеше такво нешто да му направам на еден дебил, кој у неговата „трка“ со приватњакот, успеа да ме истурка у трева на средина на булевар (тогаш Партизанска уште беше со обична ограда у средина, и со тревичка на двете страни).
Додуша мене ми идеше него да го лупам, не автобусот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Безобразни се...
Имаат своја десна лента и не се чекаат...се претекнуваат без пардон кого сечат во средна лента.
Неколку пати сум ги начекал 3..по еден во секоја лента.
« Последно менување: 24 Април 2017, 16:08:32 pm Stratro »

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Си можат... мада ги затегнаа сега т.е. под иста капа се сите, што дека ќе стигне пред државниот(или обратно). Претежно овие со по габаритниве возила така се понашаат. Свесно или несвесно, во глобала ос истото се жалат моторџииве на коливе..

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
Мене ЈСП на мое зелено 5 секунди веќе упалено ќе ме изгазеше ми пресече пат. Автобусот пун луѓе, свртев го стигнав го застанав и мртов ладен ми вика пријави ме бе....

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Мене ЈСП на мое зелено 5 секунди веќе упалено ќе ме изгазеше ми пресече пат. Автобусот пун луѓе, свртев го стигнав го застанав и мртов ладен ми вика пријави ме бе....
Со реформиве во јсп демек позатегнато е и би имало ефект ако го пријавиш. И пред тоа би требало да има ефект ама знаеме дека немаше.
Баш пред некој ден ми падна во очи камионче(од некоја си фирма, не приметив која) на вратите му пишуваше "Доколку имате примедби или пофалби за шоферот на ова возило ве молиме обратете се на тој и тој тел. број" што мислам дека ваквиот начин на дункционирање е за поздрав, ама тоа го видов на едено о единствено возило во мојата 10 годишна кариера...

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3928
Сите камиони и комбиња на даути го имаат тој натпис пошто возеа како каскадери

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Edno minivance na dauti pred nekoj den vo 06:30 sabajle pici po partizanska si tera tipceto 80km aj go predzvakav ama na nieden pesacki semafor ne zastana site bea crveni si gi prosisa tipot kako da nema nisto.
I odednas od nigde nikade kaj niknaa kaj zegin bunjakovec na kjosot dzandarski spark mu se pusti i go zastana.
Jas toj sofer bi go izgoril minimum 5 godini vozacka i 2 do 3000 eura kazna da neznae kade da se svrti. Na 4 pesacki semafori ne zastana od sity moll do soborna.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Влатче, при многу манири и разум, ќе си се нервираш гратис  :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Edno minivance na dauti pred nekoj den vo 06:30 sabajle pici po partizanska si tera tipceto 80km aj go predzvakav ama na nieden pesacki semafor ne zastana site bea crveni si gi prosisa tipot kako da nema nisto.
I odednas od nigde nikade kaj niknaa kaj zegin bunjakovec na kjosot dzandarski spark mu se pusti i go zastana.
Jas toj sofer bi go izgoril minimum 5 godini vozacka i 2 do 3000 eura kazna da neznae kade da se svrti. Na 4 pesacki semafori ne zastana od sity moll do soborna.

Инстант правда? Не сум видел вакво нешто. Убијците секогаш поминувале неказнето.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
На убијците им даваат емисии за готвење да водат.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата