Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909820 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Па види, перење кола у двор е меѓу попаметните работи што можеш да ги правиш :P

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Стратре глеј на тоа ко загревање у теретана, переш па после правиш попаметни нешта но со испрано ауто ...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Па види, перење кола у двор е меѓу попаметните работи што можеш да ги правиш :P

What a meaningless way of passing the time. You don’t wash your vacuum cleaner or your television set, you have a machine to wash the dishes and you employ a man to clean your windows. So how much do you have to hate the sight of your wife and children before you think, “I’d rather go outside into the cold and spend a couple of hours burnishing my wheel nuts”?

J.Clarkson.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Јас уживам да си перам кола едно 2-3 саати на сончево време, воопшто не ми е проблем.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Јaс јa перaм пoлa сaaт у двoр, 2 сaaти се кaрaм сo кoмшии :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Неам двор :(
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General

И да имаш нема да смееш да ја переш со вода од водоводд.  ;)
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Имаше еден дечко на форумов копа бунари со тетин му ...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Единствено во двор можам да дозабришам кај што не фатиле дечкиве од перална и за најмногу пола саат да го поминам ентериерот со млеко.
Повеќе не.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804

И да имаш нема да смееш да ја переш со вода од водоводд.  ;)

Знам. Од друга страна, и да имав, тешко дека ќе се потепуев кола да перам у него :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514

Шефе, проблемот е што никаде ги нема кога треба да санкционираат тешки прекршоци кои ЖИВОТ значат, а го тупат за една возачка книшка ? Не заебавај...

Па ти нити си полицаец нити си редовен прекршител па да знаеш дека никаде ги нема за тешки прекршоци. Како можеш такво тврдење да истресеш?

Тресам миле, зашто секој ебан втор ден гледам како некој лагано прелетува на длабоко црвено. и со право го тврдам тоа. Штета што немам камерка во кола. :)

00:30, ново лисиче... гостиварска опел тигра ваљда беше, прелетува ладнокрвно на црвено на два семафори по ред на бул. ВСМ, сигурно 70+ возеше.

00:40 пластичарска-касарна илинден- пежо 407 без таблички, исто ладнокрвно прелетува на црвено на два семафори. Значи не улетани па да се упали црвено, него црвено си е веќе 10 секунди, па тие прелетуваат. Значи за 10 минутки вечерва, вкупно 4 семафори ладнокрвно прелетани. 

Ниедна ебана сообраќајна патрола не сретнав, НИЕДНА. Да ти се намочам и во систем, и во сообраќајна полиција и во држава и во све по ред. :)  Пак нека пишат казна за неносење возачка книшка.

Отсутен mvd

• Почетник
  • *
  • Пораки: 7
Имам едно прашање, после долго време не возење во Скопјево (во Белград живеев) ме интересира дали има камери и овде и дали тие работат/снимаат/сликаат? И дали се доказ на суд/во полиција? Ако да, кај се поставени? Пошто во Белград скоро сите камери работат и не горат..

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Па најверојатно не.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
a so baras nazad.... tuka.... ???