Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909512 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
реално исто и мене

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Мене ништо не ми значи како краен потрошувач муабетот „кај ми зема ххх пари, барем фискална да ми дадеше“. Со фискалната ни гс не можам да си избришам, така да ако сум задоволен од услугата и сработеното, а претходно сум ја знаел сумата, не се осеќам излажан или ограбен. За тоа нека се грижат други служби. Али дека ја убија економијата у државава авто перални и мајстори - тоа мало морген.

Ова ме потсеќа на она .. „абе крадат ама градат“. :)
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
golem del od majstorite se prijaveni kako zanaetcii i za niv ne vazi fiskalnata politika, bidejkji nemaat obrt povekje od 2 miliona denari godisno, odnosno oni se dolzni da platat pausal na godisno nivo. e sea dali plakjaat.... od druga strana pa, kje ti pobara 600 i kje mu se kurcis za fiskalna i kje ti kaze momak na fiskalna e 900.. i? daj da ne barame vlakno vo jajceto.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
golem del od majstorite se prijaveni kako zanaetcii i za niv ne vazi fiskalnata politika, bidejkji nemaat obrt povekje od 2 miliona denari godisno, odnosno oni se dolzni da platat pausal na godisno nivo. e sea dali plakjaat.... od druga strana pa, kje ti pobara 600 i kje mu se kurcis za fiskalna i kje ti kaze momak na fiskalna e 900.. i? daj da ne barame vlakno vo jajceto.
300 работни дена во годината има, за да стигне 2.000.000 годисно треба да прави промет од 6600 денари дневно. За некои од нив и тоа е тоа достизно и тоа како треба да дадат фискална

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Немам порлбем ни со тоа. Ама да градат ко што треба.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Тоа во ништо не се разликува од другото. Тоа не донесе тука.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
На различни таласни дужини разговараме. Многу поголеми работи смрдат отколку ситните затајувачи на ддв. Ама нејсе.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom

Ова е таласната должина. Криминалот за кој сега не сакаат да одговараат. Заради кој ќе ни пропадне државата.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Сите треба да плаќаме данок и да бараме фискални. Така ја јачаме државата.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Ова е таласната должина. Криминалот за кој сега не сакаат да одговараат. Заради кој ќе ни пропадне државата.
Е па очигледно е различна од мојата таласна дужина. Нема врска со дешавките во политиката. Си немате Рекла-Казала, па се фативте у темава?

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Бегаме од темата момци, да се придржуваме до жганот кој не нервира низ сообраќајот :)
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom

Е па очигледно е различна од мојата таласна дужина. Нема врска со дешавките во политиката. Си немате Рекла-Казала, па се фативте у темава?

А за кој се однесува твоето крадат-градат? За берберниците ли?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

А за кој се однесува твоето крадат-градат? За берберниците ли?
Да не беше виртуелен трол, можда некад у живо ќе разговаравме за моите гледишта. ;)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
И?
Каде да перам кола во Скопје без да чекам саат време  и да не ми жал за 250 денари?

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Дома у двор со црево, нема друг избор :)
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата