Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2909888 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Мајке ми во пејнт го има цртано :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Не бе, еве си го :)

Те го пак:

:)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Аудитo е вo paint нa сликaвa, дури немoгуче :)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Знаков кај нас ни во тестови го нема
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
И да го има, не би направил разлика :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Denes od vero koga ides nakaj olimpiko neli ima eden semafor cisto za pesaci sto e napraven.Si sveti crveno za vozila i dve deca si pominuvaa na nivno zeleno.Cekame nie  nekolku koli koga edna stoka so zeleno BMW 320 prosisa pokraj nas ama oko nemu trepna.Srekja decava podzastanaa i pred niv projde abre sve damu se izna...m zensko doma sto mu trca govedo edno.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Пријави го во Полиција, после они прегледуваат снимки долку ги има и маме мамино му ебат ...

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
Пријави го! Нека го затворат ако го најдат, племето негово...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Копиле, таблица му виде ли?

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Sk bese sigurno i temno zelena boja bese kolata drugo jok.
Prokleta kamera mi bese ugasena inace odma kje go fuknev na fb kopileto.Abe sto ako gi potkacese decata ili kje letaa kako partali ili trajni invalidi kje gi ostavese stoka neprokopsana.
Za takvi mu zimas dozvola,konfiskuvas kola,5000 eura kazna i minimum 1god Sutka da si posedi za pamet.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Сите муабет за Ауди биле вистина. Вчера се возам со аудито најкултурно +30 од знаци за да не кочам сообраќај. ТРИ аудија (и со бројки 3) ме претекенуваат и мене и други коли на полна линија во непрегледна кривина. Ако дојдеше возило од спротивна насока директен судир со страшни последици. Се тркаа меѓу себе аудијата и со сите други. Лудаци.
« Последно менување: 13 Март 2017, 09:57:41 am LosiPatista »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
Сите муабет за Ауди биле вистина. Вчера се возам со аудито најкултурно +30 од знаци за да не кочам сообраќај. ТРИ аудија (и со бројки 3) ме претекенуваат и мене и други коли на полна линија во непрегледна кривина. Ако дојдеше возило од спротивна насока директен судир со страшни последици. Се тркаа меѓусебе аудијата и со сите други. Лудаци.
30+ од знаци не е најкултурно возење.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Според мене така е најодговорно, во спротивно ќе правиш километарски колони и постојано ќе се ставаш во опасност и себе и другите.
А имај впредвид дека кај нас повеќето од знаците се 40,60,80 кои се тука за да се извади плата за полицијата кога ќе дојде 25ти во месецот.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Кога никој не почитува знаци и сакааат да летаат како неизживеани говеда затоа има опасност.

30+ км/ч од дозволеното не е баш нај appropriate брзина ако е дозволено 80км/ч на регионален
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Зошто сите што возат поспоро од тебе се баби а сите што возат побрзо од тебе се лудаци. Сите аудисти се исти ;D
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата