Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3297034 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #14040 на: 15 Февруари 2017, 09:58:16 am »
Просто се изморив само влечејќи се до дома.

Ај ти си се изморил, јас еднас се подмочав, а многу ми се мочаше а наместо за 10 мин да стигна дома јас саат време заглавив.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #14041 на: 15 Февруари 2017, 12:11:22 pm »
пред пола саат.... на автобуската пред олимписки базен, фраеро крис, оној моторџијана со шајбни на уши и џигерици распафтани што вози и точак, талпа што му фали у глава, стоеше со моторот до еден чика во години со точак и се дереше и мавташе со раце исфрлајќи од усната шуплина секрет од возбуда, се беше до некаде ок додека не замавна кон човекот и го закачи по главата, чичето се одбрани со рака да не биде поголем ударот, со колегата свиревме од кола зашто во тој момент ги одминавме, за да го сецнеме да излезе од трансот што го беше фатил...што и да се десило не се крева рака на чика во години...барем нас така не учеа....

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6295
Одг:
« Одговори #14042 на: 15 Февруари 2017, 12:16:49 pm »
Како му дозволуваат на такви како него шо треба со лепасе од ДХ да се уопште во собраќај да бидат !?
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #14043 на: 15 Февруари 2017, 12:36:45 pm »
Цццц срамота

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #14044 на: 15 Февруари 2017, 15:07:34 pm »
Дури да налета на некој позав'нет, викаме кај нас.

Отсутен ford_mkd1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
« Одговори #14045 на: 15 Февруари 2017, 19:58:30 pm »
пред пола саат.... на автобуската пред олимписки базен, фраеро крис, оној моторџијана со шајбни на уши и џигерици распафтани што вози и точак, талпа што му фали у глава, стоеше со моторот до еден чика во години со точак и се дереше и мавташе со раце исфрлајќи од усната шуплина секрет од возбуда, се беше до некаде ок додека не замавна кон човекот и го закачи по главата, чичето се одбрани со рака да не биде поголем ударот, со колегата свиревме од кола зашто во тој момент ги одминавме, за да го сецнеме да излезе од трансот што го беше фатил...што и да се десило не се крева рака на чика во години...барем нас така не учеа....
се сеќавам на едни протести истиов лик изеде две-три заушки. А по медиуми одма после спинови "срамота! урбаниот лик крис претепан, бла бла.."

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #14046 на: 15 Февруари 2017, 20:03:14 pm »

Ај ти си се изморил, јас еднас се подмочав, а многу ми се мочаше а наместо за 10 мин да стигна дома јас саат време заглавив.
Ќе си носиш шише пластично. Oд јогурт, со големо грло :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #14047 на: 15 Февруари 2017, 20:05:27 pm »

Ќе си носиш шише пластично. Oд јогурт, со големо грло :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #14048 на: 15 Февруари 2017, 20:06:16 pm »
Искуство, не е шала :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #14049 на: 15 Февруари 2017, 21:00:33 pm »
се сеќавам на едни протести истиов лик изеде две-три заушки. А по медиуми одма после спинови "срамота! урбаниот лик крис претепан, бла бла.."
Аууу кој бил...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #14052 на: 16 Февруари 2017, 12:35:04 pm »
Зошто на нив?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #14053 на: 16 Февруари 2017, 12:38:32 pm »
Зошто наместо да излезат со конкретен предлог и да покажат дека имаат поима од животот, они одма повикуваат на бојкот и одма покажуваат со прст.
Тоа секогаш го прават и секогаш си ги поткопуваат темелите на своето постоење. Би требало да се борат за подобра иднина на животните а тоа не го прават. Кога се повикани да учествуваат во некоја активност никогаш ги нема. Само седат дома и штракаат глупости на интернет.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #14054 на: 16 Февруари 2017, 12:56:08 pm »
Фоката умрела бидејки голтанала камен, фрлен од некое невоспитано детиште на стока родители.
Во базенот кај што пливаат фоките немало никогаш  камења...100 пати сме биле со ќерка ми.
Анима Мунди се друга приказна.