Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2913060 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #13320 на: 14 Август 2016, 20:50:15 pm »
Не се науче народо дека поарно е да крени рачна отколку да му окапи ногата на ножна и очите да им ги извади на тие зад него...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Одг:
« Одговори #13321 на: 14 Август 2016, 21:38:28 pm »
Не им текнува... Нација со многу ниско IQ, се приметува во секоја сфера на животот.

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #13322 на: 14 Август 2016, 21:59:28 pm »
Тој што беше со високо научи како да си замине од земјава. Остана само џганот.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #13323 на: 15 Август 2016, 09:32:42 am »
После цел хаос во Ченто, прашина , багери , калови, коли полни тиња оставени на тротоар,  сега уште прскалици фалеа да фрлат крупното ѓубре по тротоари и да се направи уште толку кал да мораш со гумени чизми ко на Коце на работа да одиш ако немаш кола.

Колата , нормално ја исправ во петокот...а каква е денес подобро да не почнувам да пишувам пошто ќе  ја скршам тастатурава!

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #13324 на: 16 Август 2016, 10:32:51 am »
Неписмена љопка сабајлево кај 01 часот во чаир што помина на црвено и ми пресече пат. Ме виде и он дека идам на зелено право ама ладно си пројде, а и јас  го приметив на време дека ќе поминува па прикочив. А полиција ќе ми стои секаде само не таму.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Одг:
« Одговори #13325 на: 16 Август 2016, 10:51:10 am »
Мене ме изнервира вчера возач на приватен автобус, на раскрсницата кај Црвен Крст, во правец од Кјуби кон Центар.

Возам пред автобусот. Трепка зеленото, се пали жолто, па црвено. Кочам, застанувам. Автобусот позади мене залетан, ми свири, ме заобиколува од десна страна и проаѓа на длабоко црвено.

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
После цел хаос во Ченто, прашина , багери , калови, коли полни тиња оставени на тротоар,  сега уште прскалици фалеа да фрлат крупното ѓубре по тротоари и да се направи уште толку кал да мораш со гумени чизми ко на Коце на работа да одиш ако немаш кола.

Колата , нормално ја исправ во петокот...а каква е денес подобро да не почнувам да пишувам пошто ќе  ја скршам тастатурава!
Сериозно? Биди среќен што не акаш пешки и само испрљана кола ти е проблемот. Не знам дали воопшто искочи надвор да осетиш дека 7 дена дишеме РЕА од кал и фекалии, се гушиме во прашини и шлапаме во кал. Скоро сите со маски одат до последна.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #13327 на: 16 Август 2016, 13:43:34 pm »
Убаво ти кажа, биди пресреќен што тоа ти е едини проблем кај тебе во ченто и уште посреќен што невремето не ти ја уништи колата... До душа не знам како би можело прљава кола да е нервоза или проблем. Ќе ја испереш.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #13328 на: 16 Август 2016, 13:56:26 pm »
Убаво ти кажа, биди пресреќен што тоа ти е едини проблем кај тебе во ченто и уште посреќен што невремето не ти ја уништи колата... До душа не знам како би можело прљава кола да е нервоза или проблем. Ќе ја испереш.
Сакаш гитара по глаа?

Он знаеш ли колку ја перел, ја гланцал, ја лицкал.... ноќта спиел со неа у кревет... и сеа се од почеток. И ја би се изнервирал да имам таква кола.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #13329 на: 16 Август 2016, 13:59:20 pm »
Не, проблемот е што двајцата го читаат само вториот пасус од мојот пост погоре.

Иначе да Миле..секој ден после работа и навечер после тертана/искачање наместо да си влезам ко господин дома под клима, ја у кошула зимам сунгер, црево и ја перам, пошто тоа жутата фекална кал кога ке се запече на браник ќе ти смрди и во двор.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #13330 на: 16 Август 2016, 15:57:01 pm »
Denes se vrakam so kamionot od Resen,si vozam 60-70km/h,pred mene vo moja lenta nema nikoj,a vo sprotivnata idese Audi A4.Zad mene imase dve tri koli od koi ednata se spremase da me pretekni,pa poso nemase ubav vidik(krivina) mu davam signal so leviot zmigavec deka nema prostor pa si se vrati vo lentata.

E sea ovoj so Audito so idese od sprotiva koga vide deka davam lev zmigavec pocna da koci i da mi pravi nekoi grimasi so racete demek kaj mislam da odam i so mislam da preticuvam koga pred mene nema nisto.Da mozev da go stignam ke se vratev po nego i ke go tepav,kurton glup,koj mu dal vozacka...

P.s kamikazite ic ne gi spomnuvam tie se sekojdnevie i veke otrpnav na niv,no mislam deka prema toa kako se vozi mnogu malku zrtvi imame po patistata.Ako Gorniot si ja sobirase veresijata kako so treba,brojkite ke bea daleku pogolemi.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
« Одговори #13331 на: 16 Август 2016, 16:57:04 pm »
Eden kreten vo k.voda, epten beshe so zena I dete pa ushte se sili, ke go odnesese podebeliot kraj za malce ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Одг:
« Одговори #13332 на: 16 Август 2016, 19:51:44 pm »
Mnogu si jak ili sto se desilo?

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

Отсутен TheHeatIsOn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 515
« Одговори #13333 на: 16 Август 2016, 23:57:51 pm »
Daj potpisov trgni go, ili deko go imitiras :)

Присутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2276
Одг:
« Одговори #13334 на: 17 Август 2016, 00:08:37 am »
Се фали со јак телефон :)