Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3296836 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Југцето фала богу..веќе 2 месеци не сум го пипнал.
Си одам на работа со мојата кола, си ја паркирам во катна гаража, заштитена од сонце...не гасам клима на враќање...како што е редот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Единствено нешто за што сите седат во смрденото скопје се работните места.  И така ќе биде уште дооолго.
Тоа и имиџот на канцелариска работа, продавниците, достапноста, јавниот превоз, кина и слично...

Поентата е што ако ништо не се инвестира во Скопје, а се средат околните градови, ќе се подобри животот во Скопје. Без да го пипнеш градот.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Сите дистрибутери се во Скопје. Кината, концертите, автосалоните го издвојуваат, мене ми се важни но на повеќето не. Продавниците веќе горе долу се достапни во другите села.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Супер си е Скопје, кукла. Џамлии у маало, фудбал маало на маало, крадење цреши кај Панче комшијата, бинго и.т.д ..

Кој не му чини путуј ...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Топ си е Скопје, кафичиве со лажни шеми го трујат.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5394
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Прексинојќа заебана вожња низ Албанија (на враќање од Хрватска), скоро цела ноќ поројни дождови имаше. Тие „мачкините очи“ што ги имаат ставено за одбележување на лентите на патиштата, се добра работа. Самите линии од лентите воопшто не се гледаа...
Треба такви мачкини очи (или како веќе се викаат) обавезно да се стават на новите патишта кај нас. Многу ја подобруваат сигнализацијата и ориентацијата.

И да - многу ме нервираа кретените кои се лепеа блиску позади мене со пуштени дугачки светла.

Отсутен miki002

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 67
    • Моето возило
Многу се изнервирав денеск кога одминувајќи дупка на патот, истата се прошири и упаднав со предното тркало - резултат свиткан бандаж...

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
Неколку дена по ред ме нервираат исклучените семафори на магистралата сред Кичево. Ај што се неспособни надлежните да ги поправат, ама и возачиве се да ги фатиш и да ги обесиш.

Гледаат дека семафорите се исклучени и пак од правец Скопје-Охрид и обратно летаат со 100km/h без воопшто да намалат брзина.

Мамичето мамино расплакување на сите вакви идиоти.

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
NE SE LEPETE ZA KOLITE PRED VAS!

JA izletuvam za preticuvanje kolona (so zmigavec, na isprekinata), on zad mene se lepi na pola metar... I se pojavuva kola vo drugata lenta od zad krivina mnogu blisku! Jas na kocnica mavanje i nazat mejgu koli, a za degenceto ne ostana mesto.... i aj sea!?
Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен Nedevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 73
Прееска едно копиле ми прелета на 1 педа до мене,во спротивна лента(јас бев со мотор).Тргна да претекнува на полна лента 5-6 коли. Копилето беше со голф 3 од велешкото село Оризари.
VW Golf 5 TDI & Yamaha FZ6 - My 2 black babies!

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
Прееска едно копиле ми прелета на 1 педа до мене,во спротивна лента(јас бев со мотор).Тргна да претекнува на полна лента 5-6 коли. Копилето беше со голф 3 од велешкото село Оризари.
MOTOR? definiraj motor!
Ako e nesto bar +350 cc , ne trebalo ic mislenje!
-ja odma mu se frlav po nego... do drugata raskrsnica ke bese stasan... :)

Отсутен Lancerka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
Еден копук што ми се лепеше на 10 цм. од браник позади мене, прееска на Партизанска, а 70 возев, и се лепи позади, и ми го пукна филмот, кога згазнав, и вратив од трета во втора, го оставив одма зад мене ... и стигам на црвено застанувам, и застанува он до мене и се ѕвери ко шлакнат ... мрднат народ.

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
Sezona 2...

Coekov se lepi za mene. Ok , spor sum ( 80) zabrzuvam .... pak se lepi (110)... ali iritantno i rizicno lepenje - v kraj!
vejke ne mu go svajkam filmot i ja optegnuvam do kaj 140 ... tamam mi se dobliza do mene povtorno , desen zmigavec i mavnav na kocnica da mu svetnat stopovite malce... da vidis kako znael da obikoli idiotot... i na polna i na guzvi hahahahahha

Отсутен Nedevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 73
MOTOR? definiraj motor!
Ako e nesto bar +350 cc , ne trebalo ic mislenje!
-ja odma mu se frlav po nego... do drugata raskrsnica ke bese stasan... :)

600cc.. Можеби требаше да се пуштам барем некој ретровизор да му откорнам.. :D
VW Golf 5 TDI & Yamaha FZ6 - My 2 black babies!

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Еден копук што ми се лепеше на 10 цм. од браник позади мене, прееска на Партизанска, а 70 возев, и се лепи позади, и ми го пукна филмот, кога згазнав, и вратив од трета во втора, го оставив одма зад мене ... и стигам на црвено застанувам, и застанува он до мене и се ѕвери ко шлакнат ... мрднат народ.
Тактички скроз погрешно. На кочница се мава, на кочница.
На гас се мава ако возиш V6 дизел со изгорени карики.