Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3419696 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7396
Еден копук што ми се лепеше на 10 цм. од браник позади мене, прееска на Партизанска, а 70 возев, и се лепи позади, и ми го пукна филмот, кога згазнав, и вратив од трета во втора, го оставив одма зад мене ... и стигам на црвено застанувам, и застанува он до мене и се ѕвери ко шлакнат ... мрднат народ.
Тактички скроз погрешно. На кочница се мава, на кочница.
На гас се мава ако возиш V6 дизел со изгорени карики.

Не знам дали си имал искуство со нашиве осигурителни куќи, записници, процедури на исплаќање и сл.

Ем ќе си ја уништиш колата, ем ќе си платиш 30-40% од штетата, ем не збориме за можност од повреди и слично. И се ова ако не си крив....

Така да во секоја ситуација гледајте да избегнете нервози и расправии... Не се исплати.

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Nikoj ne mi  lepese dodeka vozev crn i zatemnet golf 2 1.9d..
edno od sto cadese, vtoro izgledase poprilicno somnitelno...

;D ;D ;D ;D ;D
Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4091
  • MadaFunker
Ме нервираат идиоти што не застануваат на пешачки премин..
New blood of old school

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45035
  • Il Moderatore
Толку бе да не се знаело да се упари преку блутут телефонот со инфо системот во тоа скапите аудишта и мерцедесишта! Страшно!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Неколку дена по ред ме нервираат исклучените семафори на магистралата сред Кичево. Ај што се неспособни надлежните да ги поправат, ама и возачиве се да ги фатиш и да ги обесиш.

Гледаат дека семафорите се исклучени и пак од правец Скопје-Охрид и обратно летаат со 100km/h без воопшто да намалат брзина.

Мамичето мамино расплакување на сите вакви идиоти.
Ај ти повеќе што си скопје.. Јас што да кажам, во денот најмалце 5 пати ги врвам семафорите еве веќе 2/3 недели..
Пред некој ден во 3 ноќта си врвам со 5км/ч  гледам нема ниедна кола си продолжувам, кога на 1 метро пред мене типац со бел џип (не видов ни каков) ме прошиша со најмалце 160...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Еден копук што ми се лепеше на 10 цм. од браник позади мене, прееска на Партизанска, а 70 возев, и се лепи позади, и ми го пукна филмот, кога згазнав, и вратив од трета во втора, го оставив одма зад мене ... и стигам на црвено застанувам, и застанува он до мене и се ѕвери ко шлакнат ... мрднат народ.

има и трета опција:

нека е и нај обичен атмо дизел, што го возиш на прегорен зејтин... ;) ама мноооогу ги обожавав сите оние што кога чекаш на семафор, чим се упали жолтото (пред зеленото) ке свирне... он свирка, јас пуна гас, комплетно невидливи издувни гасови, со мирис на изгорен зејтин и успат она што се пржело во него, или компири, или риба или нешто слично... нека дише следниве 30 секунди издувни гасови од еко дизел... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20378
Свири алармот на едно моторче пред зграда 2 и пол саати веќе. Ми ја пукна главава.  >:( >:( >:( >:( >:(

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508

има и трета опција:

нека е и нај обичен атмо дизел, што го возиш на прегорен зејтин... ;) ама мноооогу ги обожавав сите оние што кога чекаш на семафор, чим се упали жолтото (пред зеленото) ке свирне... он свирка, јас пуна гас, комплетно невидливи издувни гасови, со мирис на изгорен зејтин и успат она што се пржело во него, или компири, или риба или нешто слично... нека дише следниве 30 секунди издувни гасови од еко дизел... ;)
Imav od tie smrdlivite cadlivi VW dizeli sto ti gi mrazis... i ja gi mrazam, ama za edno mi napravi kef...
Kilo maslo trosese na 100 km.....

Samo 2 pati na turaza i ke se bara niz kola od magli.... seriozno.. provereno.. hahahha

Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7396
Толку бе да не се знаело да се упари преку блутут телефонот со инфо системот во тоа скапите аудишта и мерцедесишта! Страшно!
Истото сум го приметил, ама изгледа толку им е писменоста, за жал.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308

Како ќе видиш дека има јак телефон?

Отсутен Lancerka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
Свири алармот на едно моторче пред зграда 2 и пол саати веќе. Ми ја пукна главава.  >:( >:( >:( >:( >:(
Ејјј да бе, ми идеше да се симнам и да го дигнам у ваздух.
И јас бев тука, кај другар ми, кај што ми ја гледаш колата тука во твое маало ... и седиме друштво собрани цела екипа, и ова само циу циу циу ... ни ја пукна главата на сите, а касно беше, бар денски да беше, ќе рокневме музика (доволно гласно) и немаше да го слушаме тој иритантниот аларм.

И што ако мавнам на кочница, ќе ме опне од позади, партали ќе ме напраи на таа брзина од некои си 70 км. на час.
За будали немам намера да си ја уништувам колата, која што толку многу ја пазам и чувам.

Да имам некоја јака стара Лада, или још боље некое старо Волво ... ооо и тоа како ќе мавнев на кочница, онака од кеиф, па нека си ја напраи он партали неговата кола, ама вака, нова кола да ми упропасти некоја будала ... односно самата јас ќе си ја упропастам колата, предизвикувајќи намерно јас сообраќајка мавајќи на кочница ... нема шанси.
« Последно менување: 20 Јули 2016, 16:09:04 pm Lancerka »

Отсутен Pistorij

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
  • ECU rejected...
Бутелска има две ленти односно една за во еден правец и втора за спротивно. Е батево си застанал на сред лента пуштил 4 жмигавци и излегол во продавницата преку тротоарот 3 метри. Инаку улицава е доста прометна во периодов 16ч и треба да го чекаш да испазари бидејќи од спротивна исто редици... Кога излезе од продавница и влезе во кола и виде ли не виде редица позади него, уште не трга... и после се појавува син му или што и да му е и тоа било внатре...
Кога фатив да му свирам и да му се дерам дали е свесен што прави конечно го заобиколив на полна и почна да враќа што ми е на мене...
ВОЛ неписмен!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Бутелска има две ленти односно една за во еден правец и втора за спротивно. Е батево си застанал на сред лента пуштил 4 жмигавци и излегол во продавницата преку тротоарот 3 метри. Инаку улицава е доста прометна во периодов 16ч и треба да го чекаш да испазари бидејќи од спротивна исто редици... Кога излезе од продавница и влезе во кола и виде ли не виде редица позади него, уште не трга... и после се појавува син му или што и да му е и тоа било внатре...
Кога фатив да му свирам и да му се дерам дали е свесен што прави конечно го заобиколив на полна и почна да враќа што ми е на мене...
ВОЛ неписмен!

што не му ја влепи една преку цело уво и пола образ?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22306
Затоа што е Бутел..не Ченто или Ѓорче.

Отсутен onak

• Легенда