Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901214 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

кратки и јасно.. сега за сега (задњи 20 години) онакица, не вози кога сме јас и она у кола заедно.. од проста причина што вози КАКО СКОРО СИТЕ ЖЕНИ: споро реагира, не признава кога прави грешки, увек е она у право и предност во однос на сите други возачи, глуми лудило кога ја опоменуваат со свирење и бленадње, се престројува секогаш кога ке и текне, онака ладно, па кога ке и свирнат се дере дека пуштила жмигавец... кратко и јасно, КАКО (скоро) СИТЕ ЖЕНИ возачи во целиот свет, кои уствари појма немаат за половина и повеќе од сообраќајните правила... и подобар возач сум од нејзе дури и статистички гледано, а автоматски подобар сум и од тебе, пошто жена ти е подобра од тебе, а од оние жени на кои рака би им пружил за нивните способности зад волан, твојата жена не е дна од нив..  ;) ;)

Onak дај ти се молам не и давај да вози  ;D

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Од 5 пати што ми пресекле пат од споредна уличка, 4 пати биле жени.
Еве и денес исто...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

кратки и јасно.. сега за сега (задњи 20 години) онакица, не вози кога сме јас и она у кола заедно.. од проста причина што вози КАКО СКОРО СИТЕ ЖЕНИ: споро реагира, не признава кога прави грешки, увек е она у право и предност во однос на сите други возачи, глуми лудило кога ја опоменуваат со свирење и бленадње, се престројува секогаш кога ке и текне, онака ладно, па кога ке и свирнат се дере дека пуштила жмигавец... кратко и јасно, КАКО (скоро) СИТЕ ЖЕНИ возачи во целиот свет, кои уствари појма немаат за половина и повеќе од сообраќајните правила... и подобар возач сум од нејзе дури и статистички гледано, а автоматски подобар сум и од тебе, пошто жена ти е подобра од тебе, а од оние жени на кои рака би им пружил за нивните способности зад волан, твојата жена не е дна од нив..  ;) ;)

Onak дај ти се молам не и давај да вози  ;D

кога ќе воведат закон кој забранува возач да нема мадиња тогаш и оваа нема да вози...  кога тоа ќе се деси, после ке разговараме за хомосексуалците зад волан...  ;D ;D

Од 5 пати што ми пресекле пат од споредна уличка, 4 пати биле жени.
Еве и денес исто...

тоа е тој муабет од погоре... ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653

Затоа што мажите не им дават да возат, затоа незнаат :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Две копита поминаа на полно црвено на една од главните раскрсници сношти.
Првин една Skoda 120l, па по 5 минути кога се вратив на истата раскрсница едно bmw 12x.
Се движат накај раскрсница, светнува црвено 35 секунди, по 5-10 секунди доаѓаат на семафор и на 25-30 секунди црвено си поминуваат без да кочат. немаше други коли среќа.
копита селски.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #13041 на: 16 Јуни 2016, 09:02:30 am »
Во кое село е таа раскрсница, дефинирај?

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
Одг:
« Одговори #13042 на: 16 Јуни 2016, 15:33:52 pm »
Ме нервираат џандариве,станале бетер од ромиве од раскрсници, денеска во Шемшево ( село Тетовско) ме стопираат,ја гледаат рекламата на камионот не му е јасно што возам,па си праша културно што возам   па си доби 2 милки со цел лешник,ми вика фрли ги во тревата а тамо имаше  покрај кока кола и други работи  имаше и црево за туш кабина  :-)  без ништо неможеш да поминеш ццц

FCB

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Ме нервираат џандариве,станале бетер од ромиве од раскрсници, денеска во Шемшево ( село Тетовско) ме стопираат,ја гледаат рекламата на камионот не му е јасно што возам,па си праша културно што возам   па си доби 2 милки со цел лешник,ми вика фрли ги во тревата а тамо имаше  покрај кока кола и други работи  имаше и црево за туш кабина  :-)  без ништо неможеш да поминеш ццц

FCB

Тоа е највише што мрзам во сегашно време кај нас...Напикаја тешки бивши лопови, криминалци и секакви деликвенти да работат како полицајци....корупција до плафон..
На мој братучед го реметеа на автопат пола саат за да на крај му речат дај некој 1000 денари да јадеме ручек денеска..брука

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Последна да им е таа милка у живот што ја јадат, затровање да добијат и у болница да лежат, клошари ретардирани.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг:
« Одговори #13045 на: 16 Јуни 2016, 18:21:44 pm »
Се приклучувaм кoн честитките сo желби зa кривични пријaви и врaќaње вo зaтвoр нa oлoшoт нa сите нивoa.

sent from Tapatalk

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5200
Одг:
« Одговори #13046 на: 16 Јуни 2016, 18:53:19 pm »
Koli na crveno hahaha level beginner mene vcera na moe zeleno jsp avtobus ke me sogazese a jas na motor bev

Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Абе што сакате така ги учат, одсекад е познато дека се такви џандарите и порано така било, имам другарче на конкурсот вика синоќа се пуштивме по еден со постариве сврте полукружно, му викам го казнивте? Се смее вика не бе даде вечера, сендвичи ни купи.... А он уште не почнал на конкурсот шо се вика. А и по други држави се такви, пред 2 год со автобус не сопре маџарска полиција малку пред виена уште на унгарска територија, на македонски збореа џандарите бараа некаков документ печат со други зборови пари, шоферот на 3-цата им даде по 50 евра и не пуштија одма. Е во Германија не поминавме со мито, не сопре Zoll комбе тоа им е ваљда гранична полиција, со follow me светкаше пред нас и им пишаа казна.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
...

Zoll е царина. А зошто ве казнија?
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Еи врска немам забораив, само цузамен слушнав  ;D а како се разбраа ни ја не знам, после дојде една цура фина со царинска униформа, само она знаеше англиски. Ги следевме можда 5-10 км се додека не не однесат на бензиска.   Нас не не гњавеа, со шоферите и со водичот збореа, дури ние на пуш пауза си излеговме. Беа околу 5-6 души, а казната беше околу 330 евра ако добро памтам.
« Последно менување: 16 Јуни 2016, 20:10:04 pm Allexxander »