Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294253 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #12465 на: 26 Февруари 2016, 10:57:40 am »

Чиста си е.

И шо ќе лижеш кај чиста пичка?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #12466 на: 26 Февруари 2016, 11:02:18 am »

Чиста си е.

И шо ќе лижеш кај чиста пичка?

...the life out of her. ;D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5233
  • The Spartan General
« Одговори #12467 на: 26 Февруари 2016, 11:05:20 am »
Suck the life out of a pussy, or lick the life out of a pussy.

Дилема на денот.  ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #12468 на: 26 Февруари 2016, 13:55:24 pm »
me nerviraat supaci sto koga ke pocne da trepka zeleno kocat na semafor i poslednite 2 trepkanja i zoltoto svetlo go cekaat zastanati...preeska eden supak ke bese napraven palacinka od mikser poln so beton...duri i nas vo drugata lenta ne zbuni podzakocivme pomislivme deka nekoj ke pominuva ili nesto se slucuva...

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
« Одговори #12469 на: 26 Февруари 2016, 14:15:42 pm »
Најубаво беше со бројчаниците, ако имаш 10 секунди знаеш дека можеш да стиснеш и ќе пројдеш или ако се помалце ќе си почнеш да кочиш
No turbo, no fun :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #12470 на: 26 Февруари 2016, 14:51:59 pm »
Глупо е тоа што некои семафори трепкаат 3 а некои 4 пати.

Најдобро е сите да трепнат два пати и завршена работа. Чим видиш да се изгаси зелено одма кочиш и застануваш на жолто.
Вака, не е ни да кочиш ни гас да даваш, луѓе се бунат, more harm than good.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #12471 на: 26 Февруари 2016, 15:00:26 pm »
cel den rosi , profrla po nekoja kapka... trknav so motor do zelen pazar isturi dozd...da ti e*am.... ;D nozete i jaknata mi se ljom

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #12472 на: 26 Февруари 2016, 15:14:29 pm »
Дали некој може да објасни како голема група терористи под полно вооружување, распалија по се живо, убија 8 полицајци, ранија 50, многу од нив ќе останат инвалиди, и на крај фино лепо си се предадоа со бели знамиња.
Мислам во ниедна земја вакви не можат да останат живи, после првиот мртов полицаец, тие си ја потпишале смртната казна. Овде се одвиваше војна, најтрулите терористи од косово водеа војна барикадирани во куќи ставајќи во опасност цело село со илјада жители. Како заврши една ваква акција со предавање. Па не возеле 200 на автопат, па да се предале на полицијата, убија и ранија 60 полицајци.

поради тоа што го напиша.Поради тоа се предале,пошто веќе немале каде,а за да немаат каде,за жал,загинаа 8 специјалци а ранети се толку колку што кажа.На граница со косово имаше друг вид на специјална единица,за која тек сега почна да се шпекулира дека биле таму,поради тоа што и самата група има кажано дека барала појачување од Косово,дека групата не била целосна.Тоа го кажува и сведокот што "избега" кога покажуваше каде е оружјето,но тоа е ствар на договор,јас ќе покажам што каде е,како било,а вие ќе ме пуштите.Он во интервју за Косовска ТВ кажува дека барале и чекале појачување од Косово,но на крај се јавиле и го откажале бидејќи ги притиснале и немале каде.За да не дојде до влагање на друга група од косово која броела уште поголем број,биле испратени единици на границата.ете ти одговор зошто се предале.Уствари,нивната верзија е дека се договориле да се предаадат на  ОБСЕ,но зошто и на нив да се предадат,ако се држеле добро,нели ? :)
ovie prikazni za pojacuvanje i seriozna teroristicka organizacija, kje ti gi pobijam so eden citat
' a da napravime vojna?' Martin Protuger
lugjeto se pokaneti i vooruzani od mvro,mijalkov i jankulovska.a policajcite se 'pusteni niz voda' od istite mijalkov i jankulovska. kakov terorizam,kakvi prikazni,kakvi stranski sluzbi? bozeee...

Постои и таква опција. Ама преголема жртва би било тоа. 60 луѓе по вода, за некој да не оди взатвор. Многу е чуден овај терористички напад.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
« Одговори #12473 на: 26 Февруари 2016, 15:20:25 pm »
me nerviraat supaci sto koga ke pocne da trepka zeleno kocat na semafor i poslednite 2 trepkanja i zoltoto svetlo go cekaat zastanati...preeska eden supak ke bese napraven palacinka od mikser poln so beton...duri i nas vo drugata lenta ne zbuni podzakocivme pomislivme deka nekoj ke pominuva ili nesto se slucuva...

Ехеее, ја коа му го зборев ована Џонтра, насилник ме напраи......
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #12474 на: 26 Февруари 2016, 15:27:57 pm »
Не си го разбрал Џонтра. Треба поубо да разбираш.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #12475 на: 26 Февруари 2016, 15:33:11 pm »
Се договоривме де ја и ти :) Само глеј да не си пред мене коа ќе почнеш да кочиш на зелено :D

Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #12476 на: 26 Февруари 2016, 15:39:28 pm »
Кочам бе на зелено кога трепка, не сум будала да возам на црвено, да убијам некого или недајбоже да ми ја земат возачката. Глеј ти бегај подалеку од мене ко ќе ме видиш. И подучи ја малку лепша половина со алфата за првенство на менување, особено кога се работи за клубски колега :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #12477 на: 26 Февруари 2016, 15:58:20 pm »
Кочам бе на зелено кога трепка, не сум будала да возам на црвено, да убијам некого или недајбоже да ми ја земат возачката. Глеј ти бегај подалеку од мене ко ќе ме видиш. И подучи ја малку лепша половина со алфата за првенство на менување, особено кога се работи за клубски колега :)

Ова второво ко поважно да ти е од првото  ;D

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #12478 на: 26 Февруари 2016, 16:03:10 pm »
Па кога ќе размислам, баш си у право.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #12479 на: 26 Февруари 2016, 16:05:03 pm »
Не одговарам за лепша половина,  посебно кога касни на фЛизер, нокти и депилација :D
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!