Како ме изнервира денеска еден ропак со бмв... Возам по улица Скупи, тие што не ја знаат, двосмерна улица со по една коловозна лента...
Имаше велосипедист што возеше на улицата, и јас нормално идам малце во лево за да можам безбедно да го поминам велосипедистот, но сепак си бев во моја лента. Додека се разминував со ропаков он навлезе скоро еден метар во мојата лента, и така цело време возеше, веројатно поради дупките кои се од неговата десна страна (а не се ништо особено па да мораш да ги избегнуваш). И така јас се најдов у ептен тесен пролаз, од едната страна велосипедистот, од другата ропаков кој беше навлезен во мојата лента и идеше накај мене...
Му почнав да блендирам, прикочив и отидов малку накај десно и така се разминавме... На што личи тоа бе, да возиш делумно во спротивна лента кога гледаш дека тој пред тебе избегнува велосипедист, и да се инатиш као демек, кој си ти па да ти се тргам ?
Ма не знам у кој филм беше тој со бимерот... Солидно се изнервирав... Дефинитивно треба да се донесе закон за задолжителна камера во кола, секако со субвенции пошто не секој има шушки за камера... Ќе ме натераат ропациве кроз град и ја да ставам камера па....