Многу си скромен кога не знаеш да се разбереш пробуваш со провокации. Сите се надевавме на твојата сила лани во Гевгелија кога избега од Кими. А сега како вечерна вежба земи неколку ситни пари, некоја книжнена исправи ја раката со дланка нагоре и држи така, можда ќе сфатиш тогаш зошто го убрзал.
мали.. ти сериозен си дека сум избегал од кими? хахахаха.. каков виц... жал ми падна да не прајме глупости сред шоуто, башка со фамилија бев ако не примети, жена ми и децата беа со мене... а и немам потреба да ти се правдам на тебе, затоа што СИТЕ НИЕ а посебно јас те видов во последен период колку слабо контакт имаш со виугите и разбирањето, т.е. логиката, поготово на македонски јазик не ти е баш јака страна...
знам дека е тешко да држиш рака исправена, нагоре... ама ај сега ти пробај, земи со лактот потпрена на ивицата од нешто (шалтерот) па кажи колку си издржал... на крајот на краиштата ме заболе стапот што него му е тешко да ја придржи раката 10 декунди, додека цеееел ебан ден седи на столче и не мрда.. физичка активност нула... исто како што било кој клиент го заболе стапот што јас се потам, или сум си ја сецнал раката, или сум превиткал нога додека сум местел апаратура кај него дома.... апаратура за која он платил да биде наместена, затоа што тоа е моја работа и моја грижа... не негова... и на шалтерџијата е негова работа и негова грижа, не моја...
п.с. немоја да почнуваш текст со: СИТЕ СЕ НАДЕВАВМЕ... (по дефиниција тоа значи
сите ние другите/присутните), кога мислата е твоја и ти си ЕДИНКА која збори и пишува за себе... сите ние е кога ке одржите сите вие состанок, па ке се договорите заеднички за нешто, па тебе ке те изберат за гласноговорник, па ке ти тутнат изјава во раце која почнува со СИТЕ НИЕ...
и не.. не те провоцирам воопшто. туку само ти враќам на твоите провокации, и не ретко тресење зелени...
поздравче, кисс, пуса, цмок...