Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2709163 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
<

А замисли тек тие позади тебе што викале ;D :D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
Не е во ред да навредуваш други кога ти си кривиот.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #11237 на: 03 Јуни 2015, 18:35:52 pm »
Филмови, буреци во велес па пцуење до трето колено на патарини па фино лепо му ја дигнале рампата и си отишол.  Стивен спилберг не ти е рамен

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Тргам сабаље за Велес по бурек (викаа дека во маце добар бил бурекот) и на патарина пред Велес фино лепо си застанувам му давам кеш на дечкото и у тој момент ми паѓа телефонот во кола и го барам а селскиов што работи на патарина ги држи парите и ми вика АЈДЕ БЕ-за да си го земам кусурот... па добро бе СЕЉАК еден АЈДЕ БЕ е исто како повели? го отерав во П.М до трето поколение и си отидов...
Некој луге се само за во нива да работат!

Се слагам дека не е убаво така да ти рече, ама си размислил дали пцуењето до трето ПОДколение е у реду?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Е де де, чудо ако ти рекол така, на патарина... Ти па телефонот таму ли најде да го вадиш од под седиште тргни се па после вади го. Коа сме више тука јас па поглупо се осеќам да ми рече повелете господине и коа ќе ми речат не ми е убаво пошо не сум господин и не патам од таков комплекс да ми се обраќаат така.

Доволно е пријателско однесување, изволте/повели дечко/среќен пат и слично.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Којзнае што пцуење паднало од позади. Кој-зна-е...

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3804
<

А замисли тек тие позади тебе што викале ;D :D

Немаше никој позади мене :)
како заклучи дека јас сум кривиот?
Е де де, чудо ако ти рекол така, на патарина... Ти па телефонот таму ли најде да го вадиш од под седиште тргни се па после вади го. Коа сме више тука јас па поглупо се осеќам да ми рече повелете господине и коа ќе ми речат не ми е убаво пошо не сум господин и не патам од таков комплекс да ми се обраќаат така.

Доволно е пријателско однесување, изволте/повели дечко/среќен пат и слично.
Јас не планирам од Скопје дека кога ке потстанам за да дадам пари од џеб ке ми испадне телефонот!Тоа е чиста култура т.е. домашно воспитание да му кажеш на човек повели!Никогаш не сум сакал да ме викаат господине!
@achtung земи седни запрашај се што не е во ред со тебе и прочитај го уште еднаш мојот пост, некој луге се ограничени треба повеке пати да прочитаат за да сватат
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Пошто си крив, застој правиш, кај ти бил телефонот за да ти падне не сфатив?

Отсутен Busav

• Сениор
Јас не планирам од Скопје дека кога ке потстанам за да дадам пари од џеб ке ми испадне телефонот!Тоа е чиста култура т.е. домашно воспитание да му кажеш на човек повели!Никогаш не сум сакал да ме викаат господине!

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Да де тој дел не го сфатив. Кај ти бил?

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6674
Кај паднал е прашањето, во кола до седиште негде или надвор од кола на асфалт ?

Отсутен Busav

• Сениор
Во кола,вадев пари и кога потстанав ми падна од лев џеб телефонот негде пред педалата за кумплуг,затоа и се наведнав да го земам...повеке од 6-7 секунди не ни се задржав.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

АЈДЕ БЕ? крив бил што подзастанал дополнителни 10 секунди? и според тебе во ред е да бидеш навреден од “шалтерџијата“ со такви зборови (ајде бе)? арно го извреѓал бузуки.. јас не би вреѓал... ко ке му ја лупнам една преку тоа шалтерчето, ке го превоспитам “до трето колено“

и за телефонот... може сакал да се јави одма после рампа.. можда чекал битен повик... шо е битно кај паднал, како паднал и зашто паднал.. важно не е таму кај што треба да биде, и дополнителни 10 секунди нема да му свене раката на тој шалтерџијата таму... на крајот од целиот муабет, тоа и му е работата цел ден... да подава, зема и држи пари и сметки...
« Последно менување: 04 Јуни 2015, 03:17:31 am onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Ајде бе не е навреда, ама навреда е вреѓање до трето поколение ( демек ). Сите сте силни на форум јасно ни е. И да чекал и да сакал да се јави небитно, дур се вози не се збори.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Ајде бе не е навреда, ама навреда е вреѓање до трето поколение ( демек ). Сите сте силни на форум јасно ни е. И да чекал и да сакал да се јави небитно, дур се вози не се збори.

додека седиш на рампа, тој шалтерџијата несмее да ти се обрати со АЈДЕ БЕ.. јас не сум БЕ за него... немор ани со господин да ме нарекува, туку може да рече само ПОВЕЛИ, и повеке од јасно ке ми биде дека раката му виси надвор.. со АЈДЕ БЕ, се покажува кој сељак е, а богами и стварно може да изеде ќутек...

и да.. не сме сите силни како тебе, да им влагаме со коли во продавници и трафики.. јас сум скромен, само со раце решавам...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време