Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3296041 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Сељачана аеродромска.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
гледајте копито како се паркира... копито провинцијалско што вози кола со скопски таблици.. го знаат кој е и значи не дека е од провинција, но копито си е копито без оглед од кај ке дојде... брат ми вика стоел позади него 15 минути и свирел како идиот, зашто неможел да пројде, да излезе од паркинг, кога тргнал да  превземе некаква активност му ја видел опомената на стакло од некој друг... во меѓувреме некој од паркираните до него (регуларно) виделе што се дешава од дома, па се симнале да ги тргнат колите, за да може да проаѓаат други коли... и еве сега на форум е, а и на мотика ке го има деновиве... :) :D ;D

www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
он колку е глуп, пута два пати глупи си тие што ги тргнале колите а и секој еден минувач што не го пријавил во полиција, па да го дигнат со пајак па да го репнат по најмалку 4 основи.

Он колку е глуп како копито, ние сме толку поглупи како игнорантски кретени.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
eve sto filmce snimale  :D  :D  :D
Еве што се случува пред скопскиот Саем во моментов

Нема простор за паника. Пред скопскиот Саем во моментов се снима реклама за безбедност во сообраќајот а полицијата асистира. Информацијата пред малку за Press24 ја потврди МВР.
Вечерва вознемирени читатели се јавија во нашата редакција со информација дека улицата е блокирана и дека се гледаат голем број авотмобили, полициски возила и коли на Брза Помош.
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Falanga....

ova e vo kapistec, pozadi trgovskiot kapistec. prijaven e vo poc. poc go proverile i ima nalepnica za parking tuka pa si otisle... nekoj go shtiti ocigledno. gradski pajak nema ingerencii tuka na taa ulica a bi krenale samo po nalog od soobrakajna policija... znaeme odtuka kako ponataka idat rabotite. zatoa i nekoj mu pisal poraka na stskloto. nekoj shto veke digal telefoni i se trudel na legalen nacin da go resi problemot. od tuka pa nataka ocigledno ke ima
 teranje na graganska pravda...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Еве што ме изнервира, си ја искршив колата, жив ќе се изедам.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

За сликава горе, сам си бев крив, ама ова сликава доле ми се случи вчера во Грција, еден педер со камион ме очеша, во рок од десет дена двете коли со очешани браници, оваа и со пукнат штоп.
Ебати малерот, сега додуша не се изнервирав толку, на паркинг си беше колата, и ја закачиле.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Џабе нервирање, двете коли средени цакум пакум во Олипија моторс. Јас сум презадоволен и од услугата и од тоа како беа направени.
Денес треба да го земам штопот за Меганот, и ајт, ко ништо да не било.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Зошто бе?
Зошто?

Било кога и да возам Прилеп - Битола или обратно, било кога - дење, ноќе, лето, зиме, секогаш има некој „џокер“, генијалец, со јака кола или, во случајов, со комбе, кој одлучува дека може да претекне колона од 4-5 возила (од кои две цистерни) додека на 500-600 метри од спротивна насока му се приближува некој (јас) со брзина од околу 100км/ч.

Без исклучок, секогаш се случува ова.
И после ќе се чуди човек зошто толку сообраќајки и толку загинати...

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Затоа што тој ке изгризе 3 балансштангли и нервите ке ги изгуби ако провози 5 минути со 90 км/ч позади 2 цистерни. Така да имај милост кон таквите, секогаш успорувај и тргај се подесно за да си помине човекот на раат, не за друго на душа ке го носиш, ке се поремети човекот.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Некој на форумов пренесуваше изјава на татко му дека кога возиш, ќе внимаваш и за себе и за тие што не внимаваат.

Се промашивме за (по моја слободна проценка) 10-15 метри, што оти јас нагазив кочница, што заради тоа што претпоследното и последното возило исто така нагазија кочници за да му направат место на камиказито....

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Ме изнервира на паркингот големиот карши Холидеј Ин, ти ја куца твојата картичка за паркинг, а ти дава некоја што е уште во гратис периодот од 3 саати. Кога се расправав уште и паметен се правеше ...

Проверувајте си ја, стално ако имаш повеке од тие 3 саати ти даваат друга картичка.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Ме изнервира на паркингот големиот карши Холидеј Ин, ти ја куца твојата картичка за паркинг, а ти дава некоја што е уште во гратис периодот од 3 саати. Кога се расправав уште и паметен се правеше ...

Проверувајте си ја, стално ако имаш повеке од тие 3 саати ти даваат друга картичка.
Не те сфатив ама ич...
Си поминал 3 сааати па си платил повеќе.. а ти дале картичка со помалце..
или ти си имал помалце од 3 саати а ти подметнале со повеќе?

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Не те сфатив ама ич...
Си поминал 3 сааати па си платил повеќе.. а ти дале картичка со помалце..
или ти си имал помалце од 3 саати а ти подметнале со повеќе?

Јас имав 4 саати. Ми наплати 4 саати и кога ми ја враќаше картичката позади шалтер ми ја замени со нечива друга која беше 3 саати. 20 денари за него. Мојата оргиналната ќе ја даде на некој со 6 саати на пример, 40 денари ќе си земе во џеб, пошто не даваат фискални.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Е за фискалните си грешка... Даваат.. Само тој што бил на смена не дава.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Типит со мерџото ај што се влечеше ок али јаксето ја извади пепељарата и тресе ли тресе, семки, пикавци - мува не го лази.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
љаксе