Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3294752 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
јако ке биде да ја грабнеш и да и ја свртиш колата за 90 степени.. и да застанеш негде од страна да фаќаш сеир кога ке се чуди како да излезе... за добар шофер и на 2 тркала да му ја оставиш ке се снајде, ама за шофер без мадиња, што се паркирала вака ке бидат смешки...

Ја би го ставил лево помеѓу двата стуба ;D
Исто, исто, исто!!! Ако сум барем со уште еден другар оди меѓу стубови па што сака нека е.
На факултет тоа редовно се правеше.

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229

A daskalovo >:(

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Сепак,мора да бидеме искрени и да признаеме дека тука 2 коли неможат да се паркираат.
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
неможе... дефинитивно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229
Moze i toa udobno... Koga se vrativ, Golf 3 i Renault Clio bea parkirani na istoto mesto.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Зелениот столб е проблем тука на ова место што е поголем па не може да се отвори врата.. Иначе во такво растојание комотно се паркираат две коли.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Има место за две коли комотно. Тоа е и планирано за две. Работата е што луѓево немаат осет па си се паркираат на средина. Подзалепи се малце до столбот. Секогаш имам осет и се лепам до столбовите по паркинзиве за да има место за уште еден и за комотно отварање на врата.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ќе си искочат тие што треба да искочат и фино лепо ќе се паркираш. Барем јас така правам. :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Има место за две коли комотно. Тоа е и планирано за две. Работата е што луѓево немаат осет па си се паркираат на средина. Подзалепи се малце до столбот.
Не е така, десниот столб е подолг. Колата на десното место нема да може да ја отвори десната врата. Колата на левото место може да ја отвори вратата зошто жолтиот столб е пократок. Ако веќе коментираме да бидеме реални. На конкретното место не може две коли комотно да се паркираат. Period. Оди-пробај.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Абе се може :) доколку едниот кој дошол прв има осет. Ако сум дошол јас рецимо се паркирам рикверц до жолтиот столб се лепам. Доаѓа друг се паркира право се лепи до зелениот. Ниту јас ниту тој ќе има проблем со вратата.  Ако некој седи до тебе може да излезе и пред да влезеш.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
@Falanga: И двете ќе влезат front-first. Таа од десната страна ќе се залепи колку што може до зелениот столб за да може возачката врата да се отвори, а патниците ќе излезат пред да влезе. Таа од левата страна ќе се залепи колку што може повеќе до жолтиот столб и возачот ќе ја отвори вратата во празниот дел позади жолтиот столб. Комотно.

Едит: Ете, и Alexxander има решение.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Хаха абе решение има секаде каде има памет. Таму кај шо нема памет...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Ovij moze ubavo da se parkira v leviot parking I ic K da ne go boli zatoj v desniot. No dolku se sekira za toj v desniot pri parkiranje v leviot parking ke se parkira malce pojke vo levo, I to e to ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Moze i toa udobno... Koga se vrativ, Golf 3 i Renault Clio bea parkirani na istoto mesto.

не дека не велам дека тие две реалитвно мали возил што си ги напишал влагаат на тие 2 места.. но кога веке си го сликал оној “морон“ зашто за доказ не ги сликаше и тие 2 возила? обично тоа и де така, ако сакаш некого да испосрамотиш јавно и на интернет...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време