Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266106 пати)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Каде имало митинг?

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Во Велес.
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
Имаа журче во штабот на Ул. Македонија исто. :)

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1903
  • Opel Astra 2.0 DI
Абе во центарот на Скопје имаше митинг и сите улици околу беа блокирани кај го погодив и јас денот за одење во Ск  ;D вртев доста кругчиња т.е кругови плус и шпиц ме фати лелеле........  :o

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7654
  • French diamond
Дебили кои возат со долги и не ги гаснат, иако ти му блендираш(аблендираш) од спротивна и не го гледаш патот. Па едно 5-6 такви сретнав во 15км пат... за нив само со камион и дирек во нивна лента.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Значи ти само блендираш (аблендираш) јас им пуштам дугачки.. па да видиме што ќе се деси...
Одма ги гасне

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18024
А пациенти што возат БЕЗ СВЕТЛА низ Скопје? Како ненормален се дерам од тротоар додека поминуваат „СВЕТЛАААА!!!“. Некој ќе пушти, некој не... Обично тие што пуштаат поздравуваат со 4 жмигавци.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
ееееее... на кое дереџе дојдоа скопјаништава... гостиварец да ги преваспитава на понашање... срамота...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен MartinAlfista

• Легенда
И саркастично да беше, себеси се сметам за многу подобро воспитан од МНОГУ скопјани, тетовчани, гостиварци, прилепчани, струмичани, и остали граѓани на Р.М. Единствена маана во моето воспитание е што не трпам сра*е и притисоци од никого, било да е постар, натчинет, претседател или директор.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Единствена маана во моето воспитание е што не трпам сра*е и притисоци од никого, било да е постар, натчинет, претседател или директор.

[иритабилно_солење_памет]

Респект... ама ова ќе мораш да го корегираш.

Зошто? Затоа што не можеш секогаш да разликуваш што е срање-притисок, а што легитимен, оправдан притисок. Давај си сам на себе втора шанса: може да ти се случи да отераш некого у три лепе, за после некое време да ти текне „аии абе оној уствари у право беше“.

[/иритабилно_солење_памет]

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Исто така можеш да отераш некого во три лепе , за после да бидеш акнат од земја како партал и да ти текне „аии абе овој уствари во право беше“.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
[иритабилно_солење_памет]

Респект... ама ова ќе мораш да го корегираш.

Зошто? Затоа што не можеш секогаш да разликуваш што е срање-притисок, а што легитимен, оправдан притисок. Давај си сам на себе втора шанса: може да ти се случи да отераш некого у три лепе, за после некое време да ти текне „аии абе оној уствари у право беше“.

[/иритабилно_солење_памет]

Благодарам на совет, ако некогаш згрешам при отерување на некого у три лепе for life (не се случило да грешам досега), ќе си го преиспитам однесувањето. Засега е океј, затоа што на 20 години сум стекнал почит од многу постари луѓе, баш заради таквиот карактер.

Исто така можеш да отераш некого во три лепе , за после да бидеш акнат од земја како партал и да ти текне „аии абе овој уствари во право беше“.

Да, да. И ќе се разбудиш после, си се излигавил на перница. ;) Со такви магариња што наместо зборови користат физичка сила, нити сум имал, нити ќе имам работа во животот.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па имаш работа со нив... ако му се издереш СВЕЕЕЕТТЛЛЛООООООО како што рече дека с едереш, ке ти застане некој ропак од плањину симнат, ке излезе од кола и ке те тресен од земја, чисто за кеиф, пошто, нели, он во планина кога бил, цело село, неговиот збор го слушал, он бил газда и сите него му се покорувале. ни мајка му не ја слушал, туку оона него го слушала, а сега тука некој жгољо, на улица ке му се дере на него што и како да прави...

а тоа дека дека не трпиш притисоци... и јас не трпев... ама ке мора да научиш да трпиш... ке видиш во животот дека тоа ке ти биде голема сопка... има време...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Благодарам на совет, ако некогаш згрешам при отерување на некого у три лепе for life (не се случило да грешам досега), ќе си го преиспитам однесувањето. Засега е океј, затоа што на 20 години сум стекнал почит од многу постари луѓе, баш заради таквиот карактер.

Да не ме сфатиш погрешно: поентата ми е дека е секогаш згодно да имаш извесна толеранција кон непочит и неправда. Многу луѓе се гордеат „јас ич не трпам неправди!“, но таа особина не е баш за фалење. Може да ги направи проблемите поголеми отколку што би биле со извесна мала, условна и ограничена, но постоечка способност за трпење.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4587
ме нервираат неисправни канти на улица како оваа

Дедото влезе со 5 km/h на кривината,дури и застана,веројатно за да не се преврти.незнам со кој памет искочил на улица со колава,ај он што ќе погине,ама може и некој друг од него да загине